O Tânără Dată Dispărută A Fost Găsită Moartă. Fata Și-Ar Fi Pus Capăt Zilelor Într-O Pădure Din Cluj

O fată de 26 de ani s-ar fi sinucis într-o pădure din Cluj. Polițiștii au găsit-o pe tânără fără suflare, înconjurată de mai multe cutii de pastile

După o desfășurare de forțe pentru găsirea Sorinei Borodi, tânăra de 26 de ani dispărută de două zile, a fost găsită moartă. Fata și-ar fi pus capăt zilelor într-o pădure din Cluj, iar polițiștii ar fi găsit lângă ea mai multe pastile.

Tânără dispărută de două zile

Sorina Borodi luase un tren spre Oradea și a coborât la halta Gârbău, fiind surprinsă de camerele de supraveghere din gară. Apoi aceasta ar fi fost văzută de mai mulţi săteni din Gârbău, județul Cluj, mergând spre o pădure.

Acest lucru ar fi fost confirmat și de semnalul emis de telefonul fetei, precizează ziardecluj.ro, iar căutările s-au concentrat pe zona din Gârbău, zeci de oameni participând la operațiunea de găsire a tinerei.

Ea ar fi plecat voluntar de acasă, unde locuia împreună cu iubitul ei, iar poliția din Cluj a fost sesizată imediat. Alături de polițiști s-au mobilizat pentru găsirea fetei familia și prietenii

„La data de 23 ianuarie a.c., Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că Borodi Carla Larisa, în vârstă de 26 de ani, a plecat la voluntar la aceeași dată, în jurul orei 10.00, de la locuința situată în municipiul Cluj-Napoca, iar până în prezent nu a mai revenit”, a transmis poliția din Cluj înainte ca fata să fie găsită moartă.

La căutări au participat și voluntari motocicliști din comunitatea Moto Cluj – Asociația CMC, prietenul fetei fiind și el motociclist

De ce ar fi recurs tânăra la acest gest

Potrivit observatornews.ro, fata ar fi fost într-o depresie de mai multă vreme, pentru că părinţii ei au divorţat acum cu un an. De asemenea, aceasta ar mai fi avut gânduri sinucigașe.

Familia a cerut cu disperare ajutorul oamenilor

Mama fetei și apropiații acesteia au lansat zeci de mesaje și distribuiri pe rețelele de socializare pentru a primi cât mai mult ajutor: „Sunt o mama disperată care face apel către toți cei care mă puteți ajuta să-mi găsesc fiica. Căutările reîncep mâine la ora 10. E nevoie de cât mai multe persoane!”.

Din păcate, povestea a avut un deznodământ tragic, fata fiind găsită fără suflare în această dimineață.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *