Imagine emoționantă cu proprietarul Fermei Dacilor în timp ce plânge. Cornel Dinicu a găsit o patină de-a fiului său în ruinele pensiunii

Ferma Dacilor, odată o oază liniștită și pitorească, a devenit martorul unui eveniment tragic în ziua de Crăciun, când un incendiu devastator a distrus viața a opt persoane, inclusiv pe cea a fiului patronului Cornel Dinicu. Într-o încercare de a clarifica circumstanțele tragice, Cornel Dinicu este programat să participe la o reconstituire a evenimentelor, oferind autorităților detalii cu privire la modul în care a încercat să salveze viața celor rămași captivi.

Cornel Dinicu, proprietarul Fermei Dacilor, a trăit o tragedie inimaginabilă atunci când incendiul a distrus locul său de poveste și a luat viața fiului său, Victor, un hocheist promițător în vârstă de doar 11 ani. Victor a jucat ultimul său meci de hochei cu echipa U13 Corona Brașov, iar viitorul său promițător a fost curmat prematur în acea noapte tragică.

Mărturisirile făcute de Cornel Dinicu

Cornel Dinicu a mărturisit că a încercat disperat să salveze persoanele aflate în interior.Cu o lanternă și o mască de gaze, Dinicu a încercat să pătrundă în clădirea cuprinsă de flăcări, dar fumul înecăcios l-a împiedicat să-și ducă misiunea la bun sfârșit.

Viața s-a năruit pentru Cornel Dinicu în urmă cu o lună de zile. Și-a pierdut fiul în urma tragicului incendiu, dar și-a pierdut și afacerea în același timp.

Reconstituire la locul tragediei

Pentru prima dată după incendiu, Cornel Dinicu a fost dus la locul tragediei pentru o reconstituire a evenimentelor. El va trebui să demonstreze procurorilor cum a încercat să salveze persoanele rămase în interior și să ofere detalii despre toate eforturile sale, inclusiv încercarea de a tăia un perete pentru a ajunge la victime. Experții angajați de către Dinicu vor fi și ei prezenți pentru a aduce lumină în ceea ce privește circumstanțele tragice.

Cornel Dinicu a găsit o patină de-a fiului său în ruinele pensiunii Fermei Dacilor.
Sursa foto – Captură video Antena 3 CNN | Cornel Dinicu a găsit o patină de-a fiului său în ruinele pensiunii Fermei Dacilor.

Tot astăzi, Dinicu a fost surprins în timp ce plânge la ruinele pensiunii și strânge cu durere o patină de a fiului său decedat. Afaceristul a trecut prin clipe de coșmar în timp ce își amintea cum au izbucnit flăcările iadului la pensiunea Ferma Dacilor.

Cornel Dinicu rămâne după gratii

În timp ce Cornel Dinicu se confruntă cu această reconstituire emoțională, el rămâne în arest preventiv, o hotărâre a instanței care a fost prelungită pentru încă 30 de zile. Cei doi administratori oficiali ai Fermei Dacilor, Adelina Elena Ilie și Adrian Ristin, continuă să fie sub arest la domiciliu. Toți trei sunt cercetați pentru infracțiunea de distrugere din culpă, care a condus la pierderea a opt vieți nevinovate.

Ferma Dacilor, acum o ruină fumegândă, devine un memento tragic al unei nopți fără speranță și a unei tragedii care a schimbat ireversibil viețile multora. Reconstituirea evenimentelor poate aduce răspunsuri, dar durerea rămâne profundă în inimile celor afectați de această tragedie.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *