Ce Fată Frumoasă Au Leonard Doroftei Și Soția Sa! Vanessa Are Mulți Admiratori În Canada, Dar Mizează Pe Carieră

Leonard Doroftei s-a mutat, în urmă cu câțiva ani, cu toată familia în Canada. Au început o viață nouă și încearcă să facă din visurile pe care le au o realitate.

Marele sportiv s-a acomodat mai greu cu stilul de viață de acolo și e tot timpul cu gândul la România, dar a considerat că cei trei copii pe care îi are merită orice sacrificiu.

Fostul campion e mândru tare de Adrian și Alex, dar Vanessa este de departe comoara lui, așa că atunci când vine vorba de ea niciun gest nu e de ajuns.

Leonard Doroftei are trei copii realizați
Adrian, fiul cel mare al lui Leonard Doroftei, este acum un om de afaceri de succes și își face tatăl fericit. Alex, fiul mijlociu al lui Doroftei, a terminat Facultatea de Fizică în România, iar acum își croiește acolo un destin. De asemenea, fata lui Doroftei, care are o frumusețe specială, este la colegiu, însă își dorește să devină medic.

Vanessa are 19 ani și mulți admiratori în Canada, dar lasă distracția pentru mai târziu. Tânăra se pregătește temeinic pentru o carieră în medicină. Fiica marelui sportiv a moștenit frumusețea mamei sale, cu care obișnuiește să se sfătuiască, așa că întoarce multe priviri. „Norocul ei că seamănă cu maică-sa”, spune, cu umorul ce îl caracterizează, Doroftei.

Vanessa se pregătește pentru Medicină
„Adrian, băiatul cel mare, lucrează în domeniul imobiliar, îi merge foarte bine. Alex abia a terminat și el Facultatea de Fizică, în țară, la Măgurele, și a venit aici, alături de noi. Are și el un job foarte bun.

Iar Vanessa e la colegiu și, din discuțiile pe care le mai avem așa, la o masă, sperăm că vom avea și un doctor în familie.

Monica lucrează și ea, la aeroport, dar mai mult așa, ca să aibă activitate. Ea e șefa, ea ține familia unită”, a declarat fostul pugilist pentru GSP.

Leonard Doroftei îi învață box pe tineri
În Canada, Leonard Doroftei dă lecții de box tinerilor și e într-o formă din ce în ce mai bună „Păi, dacă asta îmi place să fac…

Pregătesc sala pentru elevi, mă mai antrenez și singur. M-am redescoperit aici, în Canada.

Am slăbit 20 de kilograme cu mișcare! Am mai umblat puțin și la alimentație, adică am mai scăzut din cantitate, dar mănânc orice, mai beau și un pahar de vin”, mai spunea Leonard Doroftei.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *