Rețeta de biscuiți pe care mi-au cerut-o toate vecinele.

La traducere în limba română:

La început, acestea pot părea puțin complicate de pregătit, în special dacă nu ai experiență în bucătărie. De aceea, îți recomand să urmezi rețeta cu strictețe, respectând cantitățile exacte ale ingredientelor pentru a obține rezultate perfecte. După ce le-ai pregătit de 2 sau 3 ori, poți să modifici rețeta după gustul tău.

Pentru aceste delicioase biscuiți cu amidon de porumb, vei avea nevoie de următoarele ingrediente:
Ingrediente
– 500 gr. de Făină 0000
– 130 gr. de Amidon de porumb (cunoscut și sub denumirea de făină de amidon de porumb)
– 1 linguriță de praf de copt
– 50 gr. de unt (la temperatura camerei)
– 1 linguriță de sare
– 3 ouă
– Lapte după necesitate
– Coajă de lămâie și portocală după gust
– 100 gr. de zahăr

Instrucțiuni
1. Pentru a începe, pune untul într-un bol împreună cu zahărul și începe să bați energic. Acest pas îl poți face cu un mixer electric pentru a economisi timp.

2. Odată ce aceste două ingrediente s-au integrat, adaugă puțin lapte, ouăle și amestecă. Când obții o textură de cremă, adaugă coaja de lămâie.

3. Pe de altă parte, într-un alt bol, cerne făina, amidonul de porumb, sarea și praful de copt și amestecă puțin.

4. Adaugă amestecul de făină în bolul cu crema și amestecă.

5. Când obții un aluat, frământă rapid până când devine omogen și are o textură netedă.

6. Întinde aluatul cu ajutorul unui sucitor și procedează la tăierea biscuiților. Poți folosi un pahar sau un cuțit. Poți folosi, de asemenea, niște forme pentru a le da forma dorită.

7. Așează biscuiții într-un recipient uns și presărat cu făină. Introduce recipientul într-un cuptor preîncălzit la temperatură minimă (asigură-te că este bine încins înainte de a pune biscuiții). Este important să gătești biscuiții la foc mic timp de 20 de minute pentru a obține o textură perfectă.

8. Scoate biscuiții din cuptor și așteaptă să se răcească la temperatura camerei.

Și gata, poți să te bucuri de delicioșii biscuiți cu amidon de porumb!

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *