Doi români și-au pierdut viața într-un cumplit accident rutier în Bulgaria. Au fost loviți în plin de un TIR

Doi români și-au pierdut viața, după ce au fost loviți în plin de un TIR, după o depăşire. Tragedia a avut loc în Bulgaria, la Ruse- Biala.

Un accident dezastruos a avut loc duminică dimineață în jurul orei 08:00 în Bulgaria. Doi oameni au decedat pe drumul dintre Ruse şi Byala, la intersecția cu Dve Mogili, în urma unei coliziunii frontale în timpul unei depășirii.

Cum s-a produs tragedia

Un autoturism Toyota cu înmatriculare de românești se deplasa pe direcția Byala. Acesta a depășit pe o porţiune interzisă, timp în care s-a izbit frontal de un TIR Volvo cu numere româneşti, condus de un șofer de 52 de ani.

În urma impactului, mașina a luat foc, iar cele două persoane care călătoreau în ea au fost găsite carbonizate în interiorul mașinii.
Identitatea lor nu a fost încă stabilită.

Semnalul a fost dat de șoferul care urmărea mașina. „De la Midata, când veneam aici, am văzut că s-a întâmplat ceva, m-am oprit aici, am sărit afară să văd dacă pot scoate pe cineva afară, să ajut, ceva din mașină, însă, a luat foc foarte repede și am tras. Am sunat la 112”, a declarat pentru cotidianul Ruse Media, Georgi Iliev.

Au fost trimise două echipe ale pompierilor din Dve Mogili, echipe de poliție din Dve Mogili și Byala și serviciile de urgență. Intervenția pompierilor a prevenit pericolul ca nu cumva camionul de mare tonaj să ia foc. Șoferul acestuia a refuzat să fie examinat la fața locului de către medici. Testul de alcool a fost negativ.

Drumul a rămas închis, traficul fiind deviat prin Dve mogili – Batishnica – drumul I-5 și înapoi, arată Ruse Media.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *