Norvegienii îl consumă zilnic pentru a-și prelungi viața – Noi îl dăm la porci

Norvegienii sunt printre cei mai longevivi oameni de pe planeta. Secretul longevității lor este consumul zilnic al acestei băuturi.

Băutură considerată de unii miraculoasă, zerul are multe beneficii asupra sănătății.

Reprezintă un remediu promovat de cunoscutul doctor Paavo Ariola. Dovada ca zerul este uimitor este că bătrânul Thomas Parr, un agricultor simplu, a trait 152 de ani. El a recunoscut faptul ca a consumat zi de zi cate un pahar de zer.

Compoziția si proprietățile curative ale acestui lichid

Zerul este alcătuit in mare parte din apa (93%), dar mai conține și potasiu, sodiu, magneziu, fosfor, fier, zinc, cupru, cobalt, mangan, molibden, vitamine, enzime cat si aminoacizi. Nu îngrașă. O suta de grame de zer au doar 26 de calorii.

Pentru ficat este un excelent detoxifiant. Consumând zilnic zer, ficatul se va regenera. Zerul este format din beta – lactoglobulin, care încarcă organismul cu un aminoacid numit BCAA. Experții afirmă ca aminoacidul BCAA mărește speranța de viață a persoanelor cu ciroza hepatica cu peste 10 ani!

Zerul este bogat in imunoglobuline si lizozomi care întăresc sistemul imunitar, si care sunt foarte utili in afecțiunile hepatice cronice.

Cisteina din zer este o substanța necesara pentru fabricarea de glutation, un antioxidant puternic ce protejează organismul de infecții si toxine. Glutationul este de asemenea destul de eficient si in tratamentul glandei tiroide, cancerului, sclerozei cat si a bolii Parkinson.

Zerul scade glicemia si tensiunea arteriala. Problemele cu care se confrunta lumea moderna cum ar fi obezitatea, hipertensiunea arteriala, epuizarea precum si stresul pot fi atenuate cu un consum regulat de zer.

Acidul lactic, care este conținut in zer, reduce numărul excesiv de ciuperci si bacterii din intestin, si reglează nivelul pH-ului din organism.

Consumul regulat de zer, se recomanda împotriva problemelor digestive cum ar fi: balonări, colici si constipație.

Mod de preparare

Luați 1 litru de lapte gras, puneți-l intr-un borcan, si lăsați-l sa stea la temperatura camerei in jur de 1-2 zile. Zerul se va separa si va fi in partea de jos a borcanului.

Dintr-un litru de lapte veți obține circa 700 de ml de zer.

Colectați zerul si acesta este gata pentru consum. Se poate păstra la frigider.

La care tratamente îl putem folosi?

Boli tumorale – Se consuma un litru de zer pe zi timp de 6 luni de zile.

Guta – Se fac cure de 3 luni, in care se beau trei căni (200 de ml) de zer in fiecare zi, cu 30 de minute înainte de masa.

Imunitate scăzută – consumul zilnic a 100 de ml timp de 3 luni de zile

Boli ale ficatului – cate un pahar (200 de ml) pe zi timp de 12 luni

Degerături – zonele afectate se învelesc cu un tifon înmuiat in zer, după care se lasă 60 de minute, iar apoi se spală cu apa. Aceasta aplicație se face zilnic, pana ce zonele afectate se vindeca.

Eczeme – Timp de o ora se pun comprese cu zer pe zonele afectate, după care se lasă zona sa se usuce. Tratamentul trebuie folosit zilnic, timp de 14 zile.

Detoxifierea organismului – Se consuma o cana de 200 de ml dimineața pe stomacul gol, timp de 7 zile. Se face pauza apoi 10 zile, după care se reface tratamentul din nou 7 zile.

CITEȘTE CONTINUAREA PE 👉

https://www.kilocalorii.ro/

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *