Mihai Albu În Doliu. Din Păcate, S-A Stins Prea Devreme

Mihai Albu a anunțat printr-o postare pe rețelele de socializare că fratele lui a murit. E pentru prima oară când creatorul de pantofi vorbește despre Lecinius, în spațiul public nu s-a știut că acesta are un frate.

În vârstă de 61 de ani, Mihai Albu trece printr-o perioadă grea, de suferință. Creatorul de pantofi e în doliu după ce fratele lui, Lecinius, a murit. Până acum se credea că acesta e singur la părinți, că nu are frați sau surori.

Niciodată, până astăzi, 3 februarie 2024, Mihai Albu nu a vorbit despre fratele lui, care era mai mare decât el cu 10 ani. Acum a anunțat trecerea lui în neființă, a postat chiar și o fotografie cu Lecinius. „Nu reușesc să găsesc cuvintele potrivite pentru a exprima tristețea și suferința provocate de neașteptata trecere în neființă a bunului meu frate Lecinius. Dumnezeu sa îl odihneasca în pace!”, a transmis public Mihai Albu, care în august 2023 și-a înmormântat mama.

„Condoleanțe! Nu știam că ai un frate”, i-a scris o urmăritoare pe Facebook lui Mihai Albu, care a reacționant, oferind și câteva informații despre Lecinius. „Da, cu zece ani mai mare. Poza este făcută acum zece zile… Uite cum în cinci luni am pierdut și mamă și frate”, a mai adăugat el.

„Sunt alāturi de tine prieten drag, condoleanțe! Dumnezeu sā-l ocroteascā şi odihneascā în pace”, „Condoleanțe! Dumnezeu să îl odihnească! Fii puternic pentru tine și fiica ta! Multă sănătate vă doresc!”, „Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe!”, i-au scris fanii lui Mihai Albu. Printre aceștia s-a remarcat și Alin Gălățescu, criticul de modă. „RIP (n.r. Rest in peace – Odihnească-se în pace”, a fost mesajul lui pentru Mihai Albu.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *