Angela Similea, în dificultăți financiare

Casa vedetei Angela Similea scoasă la vânzare

Una dintre cele mai iubite și respectate cântărețe din România, Angela Similea, trece prin momente dificile în viața sa, în special din punct de vedere financiar. La vârsta de 74 de ani, artista a fost nevoită să părăsească casa în care a locuit și să se mute în casa unor prieteni plecați peste hotare, care s-au oferit să o ajute în această perioadă dificilă.

Casa vedetei a fost scoasă la vânzare, iar acum Angela Similea locuiește într-o locuință modestă situată pe Calea Plevnei din București. Această schimbare drastică în viața cântăreței a atras atenția publicului și a ridicat numeroase întrebări cu privire la situația sa financiară.

Suferințe și pierderi în viața Angelei Similea

Viața Angelei Similea a fost marcată de pierderi și suferințe în ultimii ani. Totul a început în anul 2009, când soțul artistei, Victor Surdu, a fost diagnosticat cu o boală gravă. Această veste cumplită a fost urmată de problemele de sănătate ale mamei sale, Gherghina. Angela Similea s-a văzut nevoită să îngrijească de amândoi, însă din nefericire, ambii au decedat în cele din urmă. Pierderea celor dragi a fost extrem de dureroasă pentru ea, adăugând și durerii de a pierde și un nas de cununie și unul dintre frați.

După moartea soțului său, Angela Similea a început să întâmpine dificultăți financiare. Vila în care au locuit împreună, situată în comuna Belciugatele, lângă București, a fost scoasă la vânzare în încercarea de a acoperi datoriile mari acumulate de cei doi. Casa impresionantă avea 16 camere și a fost vândută pentru a acoperi un credit în valoare de 700.000 de euro, contractat în 2007. Din păcate, situația financiară a Angelei Similea s-a înrăutățit de atunci, iar ea a fost nevoită să renunțe și la apartamentul pe care îl deținea în București.

Acuzații de infidelitate și căsnicii tumultuoase

Pe lângă problemele financiare, Angela Similea a fost recent acuzată de fostul său soț, Sorin Movileanu, de infidelitate. Chitaristul a făcut aceste afirmații, susținând că artista a fost influențată negativ de către mama sa, Gherghina. De-a lungul vieții sale, Angela Similea a avut patru căsnicii, cu Andi Constantin, Sorin Movileanu, Jan Hilgen și Victor Surdu. Fiecare dintre aceste căsnicii a avut propriile sale dificultăți și provocări, iar artista a trebuit să facă față și să depășească numeroase obstacole personale.

Cu toate acestea, în ciuda momentelor dificile prin care trece, Angela Similea își păstrează optimismul și rămâne una dintre cele mai iubite și admirate personalități din România. Prin muzica sa, ea continuă să inspire și să aducă bucurie fanilor săi, care speră că artista va reuși să depășească aceste obstacole și să-și recapete stabilitatea financiară pe care o merită.

În concluzie, povestea Angelei Similea ne arată că celebritatea și succesul nu sunt întotdeauna sinonime cu stabilitatea financiară. Viața artistei este un exemplu al dificultăților cu care se pot confrunta chiar și persoanele cele mai talentate și apreciate. Cu toate acestea, Angela Similea ne demonstrează că pasiunea și perseverența pot învinge orice obstacol, reușind să rămână un simbol al muzicii românești și o sursă de inspirație pentru mulți oameni.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *