Ce Mare S-A Făcut Maya, Fetița Lui Connect-R! Copila A Împlinit 10 Ani Și A Fost Sărbătorită În Thailanda! Familia A Mers În Formulă Completă, În Ciuda Divorțului

Parcă mai ieri Maya, fetița lui Connect-R și a fostei soții, Misha, era doar un bebeluș. Acum, e deja o domnișoară la cei 10 ani împliniți zilele trecute!

Iar cadoul primit de Maya a fost unul cu totul special. Celebrii ei părinți au dus-o în Thailanda, acolo unde au alintat-o cum au știut ei mai bine.

„Ziua a doua în Bangkok. E 25 și, evident, este ziua Mayei. La mulți ani, Maya. Maya face zece ani.

I-am pregătit o mică surpriză împreună cu cei de la hotel, un mini cake, ca să putem să marcăm ziua ei în Thailanda. Ea e e puțin surprinsă, chiar dacă nu arată. E chiar veselă, noi i-am cântat „La mulți ani!” (…)

La mulți ani, iubirea mea. Te iubește tati și mami. A și suflat în lumânare, și-a pus și o dorință și ziua continuă cu un periplu în Bangkok”, povestea Connect-R zilele trecute, într-un videoclip postat pe TikTok.

În clipurile postate de artist se vede nu doar Maya, toată numai un zâmbet, ci și fosta soție a artistului, Misha. Deși sunt divorțați de ani buni, de dragul copilei lor, aceștia merg inclusiv în vacanțe împreună.

Connect-R și Misha, mereu în vacanțe împreună

Dacă acum au ales Thailanda, în urmă cu câteva luni au fost, tot în formula de 3, în Franța, artistul mărturisind că a fost una dintre dorințele fetei lui să vadă Parisul și să meargă la Disney.

Totodată, și bulevardul Champs-Élysées a fost o atracție în sine, cântărețul comparându-l cu Bulevardul Magheru al anilor ’90.

”Da, în sfârșit vacanță. După un an de muncă, am reușit să ne luăm o vacanță lungă de trei zile la Paris, bucuroși că o să vedem Bulevardul Magheru încapsulat în timp. Vorbesc de Bulevardul Magheru al anilor ’90, Champs-Élysées, și o să vedem, bineînțeles, și Disney”, spunea Connect-R, pe TikTok, la finele anului trecut.

Cu toate că au divorțat de ani buni, Connect-R și Misha petrec în continuare vacanțele împreună. S-au separat, dar preferă să fie alături unul de celălalt în timpul liber, făcând numeroase activități în care este și fiica lor împlicată. Cântărețul a povestit că ei se simt bine, au aceleași preferințe și au rămas în relații apropiate, de dragul micuței lor. Fetiță care le calcă pe urme, ea făcându-și deja debutul pe marile ecrane, în urmă cu câteva luni.

Nici Connect-R și nici Misha nu și-a refăcut viața după ce au divorțat. Artistul a mărturisit, în repetate rânduri că și-ar dori să se împace și să dea trecutul uitării, deoarece el s-a schimbat foarte mult față de cmomentul în care era căsătorit cu Misha.

Unde a greșit Connect-R în căsnicia cu Misha

Connect-R a spus recent unde a greșit în căsnicia cu Misha. Artistul nu s-a putut adapta „regulilor” familiei, spune el.

Connect-R este conștient de faptul că a greșit foarte mult în mariajul cu Misha, iar din cauza greșelilor lui s-a ajuns la separare.

Connect-R a mărturisit că nu s-a putut adapta schimbărilor prin care a fost nevoit să treacă după ce s-a mutat cu Misha, respectiv după ce vedeta l-a facut tată. Cântărețul a fost nevoit să se maturizeze dintr-o dată, să își dea seama că nu mai locuiește cu mama sa, ci cu cea care i-a devenit soție, amândoi având, astfel, îndatoriri.

Artistul consideră că a greșit foarte mult deoarece nu a știut să fie trup și suflet alături de soția lui.

„Eu nu m-am putut adapta! Însemna să înțelegi că în casă nu mai ești cu mama ta, care strânge după tine. O femeie care la 21 de ani naște și face niște sacrificii, renunță la cariera ei, în afară de faptul că stă cu un copil și nu s-a născut părinte, a devenit atunci, tu vii și arunci tot.

Când îți faci o familie trebuie să fii ori un super creier, să știi să împarți ambele lucruri, ori să mai renunți la ce înseamnă cariera ta. Ori eu…”, a mărturisit cântărețul în podcastul „La Tocii”.

Ce nu spune Connect-R este că și-a înșelat soția, nu doar o dată, acesta fiind adevăratul motiv al divorțului, recunoscut de amândoi și foarte regretat de artist, care, între timp, s-a apropiat și de Divinitate.

Connect-R și Misha s-au căsătorit în 2014, iar doi ani mai târziu au decis să se despartă în mare secret.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *