2019, an cu multe schimbări pentru majoritatea zodiilor! Horoscop Mariana Cojocaru

Astrologul Mariana Cojocaru a prezentat previziunile astrale pentru fiecare zodie pentru anul 2019. Un an extrem și cu multe schimbări pentru majoritatea zodiilor.

HOROSCOP 2019. Berbec
2019 este afectat secundar de axa Rac-Capricorn. Secundar e Berbecul și Balanța. Pe astrograma natală, până pe 7 martie, Uranus va fi în Berbec și va face un aspect interesant cu celelalte planete.

Până pe 7 martie, trebuie să-și revizuiască acțiunile din ultimii 7 ani de zile, ce au făcut și ce nu au făcut bine, trebuie să fie atenți. E un an interesant. Când spunem bun e pentru cei ambițioși, deschiși, cu sclipiri de geniu.

HOROSCOP 2019. Taur
Începând cu 7 martie se bucură de prezența lui Uranus, care va sta 7 ani de ani de zile, pe parcursul anului va face opoziție cu planetele din Scorpion, să fie atenți la relații.

Cei care au ales bine pot să se bazeze pe partenerii lor, pe oamenii din preajmă.

HOROSCOP 2019. Gemeni
Opoziția care se formează cu Jupiter din Săgetător, există Gemeni care vor avea parte de jumătate din noroc, și Gemeni care pot să aibă norocul blocat.

Dacă nu faci ceea ce îți place, nu ai decât să plângi de ceea ce ți se întâmplă.

HOROSCOP 2019. Rac
Sunt vizați în mod direct de eclipsele lui 2019.

Racul are un an complicat și doar cei foarte norocoși se pot bucura de promovări, pot să facă în așa fel încât multe din lucrurile din care nu erau așezate să fie acum într-o ordine altfel.

HOROSCOP 2019. Leu
Au aspecte care țin de schimbarea locului de muncă, alții trebuie să fie atenți la sămătate.

Trebuie să fie atenți. Schimbările de la locul de muncă sunt importante, iar unii care își doresc să se schimbe trebuie să profite.

HOROSCOP 2019. Fecioară
Sub amprenta celor 3 C: credință, crez și cunoaștere. Este o zodie dublă, în momentul în care vorbim de ele trebuie să înțelegem că pe zodia opusă este Neptun, fiind o planetă a credinței trebuie să aibă o deschidere aparte spre cunoaștere, se spune că sunt inteligente, dar nu au voie să fie critice.

HOROSCOP 2019. Balanță
Este în 2019 afectată secundar în perioada eclipselor. Discutăm de un echilibru între carieră și viața de familie.

Afectate pot fi Balanțele care nu și-au rezolvat problemele de sănătate, datorii, restanțe în zona financiară, credite, trebuie să fie atente la echilibrul acesta care se face între carieră și viața personală.

HOROSCOP 2019. Scorpion
Cei care știu să fie profunzi, vor avea un 2019 bun, cei incisivi, nu vor avea un an bun.

Cei din urmă vor fi pe o structură incompatibilă cu nativi din Săgetător. Venus în Scoropin și Jupiter în Săgetător.

HOROSCOP 2019. Săgetător
Are pe astrograma generală un Jupiter care face opoziție cu Jupiter în Gemeni, trebuie să se gândească la faptul că au norocul si justitia divină.

Jupiter e planeta cu justiția, dar și cu cea divină.

HOROSCOP 2019. Capricorn
Există unii foarte așezați cu o structură saturniană bună, foarte înțelepți. Când vorbim de Capricon în 2019, datorită faptului că discutăm de o karmă negativă, pentru unii va fi dură.

Cei înțelepți, care au natură pozitivă, știu ce este adevărata credință, care au știut să se pună la adăpost, nu vor avea un an dificil, dimpotrivă.

Cei superficiali, care au luat viața în derâdere sau nu au avut o carieră organizată pot avea de suferit în 2019.

HOROSCOP 2019. Vărsător
In 2019, va fi Lilith în prima jumătate a lui 2019. Se spune că dă un plus de carismă și frumusețe.

Unii vor fi protejați de acest noroc divin, alții vor zbura din floare în floare. Protecția pe care o vor avea prin intermediul îngerilor, a ceea ce înseamnă întreaga structură care există în biserica.

Credința ne dă o aură aparte.

HOROSCOP 2019. Pești
Sunt susținuți într-un astfel de an. Dacă vorbim de o astfel de axă Rac-Capricorn, pot să aibă tot felul de evenimente interesante.

În sensul în care pot să treacă prin tot felul de stări, de emoții, diferă de la om la persoana, unul care urcă, altul care coboară, când vorbim de un Pește pozitiv, structura de sextil pe care Soarele natal din Pești o face cu karma negativă din Capricorn poate să facă curățenie în agenda de prieteni.
Într-un astfel de an, dacă Pești se întâlesc cu peștișorul de aur să ni-l trimită la toți.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *