Noi detalii în cazul morții Cameliei Tișe. Care ar fi fost principala cauză a decesului

Ancheta în cazul morții Cameliei Tișe, fosta soție a președintelui Consiliului Județean Cluj, Alin Tişe, este în plină desfășurare, iar procurorii așteaptă rezultatele autopsiei pentru a stabili cauza exactă a decesului acesteia. Camelia Tișe a fost găsită moartă în apartamentul său din Cluj-Napoca, iar surse judiciare au indicat că prima ipoteză a anchetatorilor este cea a decesului din cauze medicale, fără a exista urme de violență pe corpul femeii.

Cu toate acestea, o certitudine va fi adusă de concluziile specialiștilor de la Medicină Legală, care au preluat trupul neînsuflețit al Cameliei pentru a efectua necropsia și pentru a determina cauza precisă a morții sale.

Care ar putea fi cauza decesului

Sursele din interior indică faptul că anchetatorii iau în calcul mai multe variante, printre care și ipoteza că femeia ar fi putut contracta malarie în timpul unei vacanțe recente. De asemenea, se examinează și varianta unei posibile sinucideri, dat fiind că în locuința acesteia s-au descoperit cantități mari de medicamente. Informațiile sugerează că apropiații Cameliei Tișe au menționat că aceasta suferea de depresie, care s-ar fi acutizat în ultima perioadă.

Camelia și Alin Tișe au fost implicați într-un divorț mediatic în 2018, după o căsnicie care a durat opt ani. Cei doi aveau împreună un băiat în vârstă de 13 ani și au fost înconjurați de o atenție deosebită din partea mass-media, având în vedere și averea pe care au împărțit-o în urma separării. Naș la nunta lor a fost primarul Emil Boc, iar despărțirea lor a generat interes public, dat fiind că averea lor era estimată la 15 milioane de euro la momentul respectiv.

Camelia Tișe, un notar renumit

Camelia Tișe era notar public și locuia într-un apartament de lux din Cluj-Napoca, construit de familia Tișe. Aici își desfășura activitatea notarială și a fost găsită decedată de către menajeră în dimineața zilei de luni, 5 februarie. Potrivit informațiilor furnizate de apropiații ei, Camelia tocmai se întorsese dintr-o vacanță în Tanzania, în timp ce fostul soț, Alin Tișe, se afla în Seychelles alături de copilul lor și de actuala soție.

După divorț, Alin Tișe s-a recăsătorit și mai are un copil cu actuala sa soție. Astfel, evenimentele din jurul decesului Cameliei Tișe sunt înconjurate de un context familial și personal complex, iar investigația continuă să ofere clarificări privind circumstanțele tragice ale acestei pierderi.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *