Ce s-a ales de celebrul prezentator TV Cristi Tabără, singurul om care a înlocuit-o pe Andreea Esca la Pro TV

Cu ce se ocupă, în momentul de față, Cristi Tabără. Boala crunta cu care a fost diagnosticat jurnalistul i-a dat întreaga viață peste cap.

Cristi Tabără a fost unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști din România. La începutul anilor 2000, numele său era unul dintre cele mai sonore din lumea televiziunii. Însă, din păcate, scandalul în care a fost implicat și boala grea cu care a fost diagnosticat l-au făcut să se retragă, pentru o perioadă, din lumina reflectoarelor.

Cristi Tabără a fost acuzat că și-ar fi molestat fiica vitregă

Vreme de ani buni, Cristi Tabără a fost prezent pe micile ecrane, iar activitatea sa din domeniul jurnalistic nu a avut nevoie de introduceri. Din păcate, viața a fost destul de dură cu el și, atunci când se aștepta cel mai puțin, a primit o lovitură puternică.

Cristi Tabără a fost unul dintre jurnaliștii de seamă de la PRO TV. Profesionist desăvârșit, acesta a fost singurul care a putut să o înlocuiască pe Andreea Esca la pupitrul știrilor. Timp de două luni, Esca a lipsit de pe micile ecrane, iar asta se întâmpla imediat după ce l-a născut pe fiul ei, Aris.

Însă, în urmă cu câțiva ani, jurnalistul s-a văzut nevoit să se retragă din lumina reflectoarelor. Diagnosticat cu Sindromul Cushing, Cristi nu a mai putut să își desfășoare activitatea așa cum o făcea până atunci.

Destinul lui Cristi Tabără s-a schimbat radical după ce a primit această veste din partea medicilor. Sindromul Cushing este o afecțiune destul de rară și de gravă. Din păcate, nu se poate trata definitiv, ci doar poate fi ținută sub control cu ajutorul medicamentelor.

Care sunt efectele Sindromului Cushing, boala de care suferă jurnalistul
Sindromul Cushing se manifestă prin producția accelerată și în cantitate mare a hormului de stres. Printre principale simptome ale acestei afecțiuni se numără obezitatea, acneea, infertilitate, osteoporoză, hiperglicemie, anxietate și depresie.

Din păcate pentru Cristi Tabără, Sindromul Cushing nu i-a afectat doar viața profesională. Potrivit cancan.ro, prima soția a jurnalistului a recunoscut că această afecțiune și-a pus amprenta și asupra vieții de cuplu. Ba mai mult, ar fi dat de înțeles că nici planul sexual nu mai funcționa la fel de bine, ceea ce a dus la încetarea căsătoriei.

Pentru că Sindromul Cushing provoacă obezitate, jurnalistul Tabără s-a văzut nevoit să apeleze la o dietă strictă. În urma acestui regim, a reușit să slăbească 60 de kilograme, dar, în continuare, greutatea lui oscila.

În ciuda afecțiunii deloc ușoare cu care se luptă de ani de zile, Cristi Tabără încearcă să trăiască o viață cât se poate de normală. La un moment dat, acesta s-a mutat la Chișinău împreună cu actuala lui soție.

Deși boala i-a pus numeroase piedici, jurnalistul nu a renunțat nicio secundă la marea lui pasiune. În continuare, în Republica Moldova acesta este realizator TV. Jurnalistul a recunoscut că nu i-a fost deloc greu în toată această perioadă și că a dus un proces lung de convingere că va trebui să trăiască mereu cu Sindromul Cushing.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *