Ce Diferență De Vârstă Este Între Liviu Vârciu Și Anda Călin. Cei Doi Au O Relație De 7 Ani Și Doi Copii Minunați

Liviu Vârciu și Anda Călin trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 7 ani, iar din rodul iubirii lor s-au născut doi copii minunați, o fată și un băiețel. Deși prezentatorul TV apare foarte des pe micile ecrane ale publicului, puțini sunt cei care știu ce diferență de vârstă există între el și iubita lui.

O viață amoroasă tumultuoasă

Liviu Vârciu a avut parte de o viață amoroasă tumultuoasă de-a lungul carierei sale. Artistul s-a numărat printre cei mai râvniți burlaci din showbiz-ul românesc până și-a cunoscut actuala parteneră.

De 7 ani, prezentatorul TV se iubește cu Anda Călin. Frumoasa șatenă a reușit să-l cucerească pe cântăreț încă de la prima vedere. Un lucru este cert, iubita lui Liviu Vârciu este posesoarea unui trup de invidiat și a unor trăsături spectaculoase.

Cei doi au trecut prin foarte multe momente frumoase și situații tensionate de-a lungul relației. Mai mult, aceștia au avut o perioadă în care au stat separați, însă nu au putut rezista prea mult timp unul fără celălalt.

O familie fericită și numeroasă

Anda Călin este femeia care i-a dăruit lui Liviu Vârciu o fetiță pe nume Anastasia și un băiețel care îi poartă numele artistului. De asemenea, prezentatorul TV mai are o fiică de 21 de ani din relația cu Ami Teiceanu.

Cu toate acestea, puțini sunt cei care știu că există o diferență de vârstă de 9 ani între Liviu Vârciu și iubita lui, Anda Călin. Artistul împlinește 43 de ani pe 17 martie 2024, iar iubita lui face 34 de ani anul acesta. În ciuda acestui detaliu, cei doi se înțeleg foarte bine și au o familie deosebită.

Un cuplu discret și plin de iubire
Liviu Vârciu și iubita lui, Anda Călin, sunt foarte discreți în ceea ce privește viața personală. Cei doi preferă să țină evenimentele importante pentru ei departe de ochii curioșilor și de luminile reflectoarelor.

Deși există o diferență mare de vârstă între cei doi, aceștia au demonstrat tuturor că sunt suflete pereche. Cuplul lor reprezintă o dovadă că vârsta este doar un număr și că iubirea adevărată depășește orice obstacol.

Mai mult, prezentatorul TV și partenera lui se gândesc la nuntă. Aceștia își doresc un eveniment restrâns despre care presa să nu știe nimic. De altfel, Liviu Vârciu și Anda Călin vor să țină ascunsă dată în care vor spune „DA” în fața altarului.

„Nu sunt sigură că veți afla. Va fi un eveniment intim, nu neapărat ascuns, pentru că noi nu facem lucrurile pe ascuns, dar cred că nu tot ceea ce facem noi într-o relație trebuie să apară în presă neapărat, ca să fie validat de cineva. Important este să ne validăm noi ca și familie, nu să ne valideze alții.”, a mărturisit Anda Călin.

Astfel, Liviu Vârciu și Anda Călin rămân un cuplu admirat și respectat, care reușește să ducă o viață personală fericită și echilibrată, departe de ochii curioșilor. Diferența de vârstă dintre ei nu a reprezentat niciodată o problemă, iar povestea lor de dragoste continuă să inspire și să impresioneze.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *