Ploaie De Vedete La Restaurantul Lui Virgil Ianțu, În Care S-Au Investit 500.000 De Euro. Cât Costă O Pizza, O Porție De Paste Sau Un Tiramisu

Virgil Ianțu a dat lovitura! Cel puțin așa se vede în imaginile de la deschiderea restaurantului la care este acționar, eveniment la care a participat toată crema showbiz-ului autohton. Vedete pe care rar le vezi împreună, în același loc, s-au strâns să deguste preparatele fine și vinurile de colecție. Cât a costat investiția și cine sunt asociații lui Ianțu.

Virgil Ianțu a început anul pe cai mari. Omul de televiziune a intrat în industria HoReCa și, împreună cu încă trei asociați, a deschis un restaurant cu specific italian, în zona Piața Rosetti din București. Cei patru acționari, Claudia și Luca Militello (CEO-ul grupului medical Monza), Andrei Iosif și prezentatorul TV Virgil Ianțu au investit 500.000 de euro în acest restaurant, după cum scrie Economica.net.

Virgil Ianțu a invitat la deschiderea oficială, care a avut loc zilele trecute, toată crema showbiz-ului românesc, iar imaginile sunt spectaculoase. Andreea Esca și soțul ei, Alexandre Eram, Andreea Marin, Andreea Raicu, Radu Vâlcan și fratele său, Răzvan și Irina Fodor, Lili Sandu, Dana Săvuică, Cristina Bâtlan, Paul Ipate, Adrian Despot, Sonia Argint, Valentin Butnaru și partenera lui, actrița Ana Boda, Ciprian Marica, Răzvan Exarhu sunt doar câteva dintre vedetele prezente la petrecerea selectă de inaugurare.

Andreea Esca a fost sufletul petrecerii, dar și soțul ei, Alexandre Eram, care apare în imagini în timpul unei conversații plăcute cu Andreea Marin. Virgil Ianțu a avut lângă el și cele mai dragi ființe din viața lui, Iubita Roxana Alexandru și fiica lor, frumoasa Jasmine. Sunt adorabile și rare pozele în care Ianțu își sărută, cu foc, partenera care-i stă alături de 20 de ani.

„După multe experiențe avute de-a lungul timpului, în calitate de client, acest restaurant mi-a oferit un loc pe gustul meu: meniu impecabil conceput, serviciile, așa cum rar mai găsești astăzi și, cel mai important, atmosfera relaxată și veselă, muzica faină pentru toate vârstele.

Toate acestea m-au făcut să spun «Așa ceva aș vrea să am și eu» și, fiindcă, în ultimii ani, a încolțit în mine dorința de a deține un restaurant, când s-a ivit oportunitatea de a mă alătura proiectului Sciccheria Rosetti, am acceptat cu entuziasm. Sunt fericit să fac echipă cu acești parteneri și am încredere în succesul nostru”, a declarat Virgil Ianțu, potrivit sursei citate mai sus.

Virgil Ianțu și Andreea Raicu. Fotografii: Instagram

„Felicitări Virgil Ianțu & co pentru acest loc minunat! A fost o seară atât de frumoasă și caldă exact ca în stilul tau. Cu bautura știi că nu sunt ușor de cucerit, dar cu mancarea….. mmmm, minunată! Un loc plin de viață și frumos ca toate în care te implici. Mă bucur enorm pentru tine. Poate așa o să ne vedem și mai des, că știi că îmi place să mănânc. Când mergeți, încercați acest risotto cu fructe de mare! Genial!”, a fost mesajul Andreei Raicu, prietenă de-ao viață cu Virgil, din vremea când erau colegi la Prima TV.

Cât costă o pizza sau o porție de paste la restaurantul lui Virgil Ianțu

Restaurantul este unul cu specific sicilian, iar meniul a fost conceput de celebrul chef Michael Passarelli. Un preparat extravagant, precum Magnum de Foie Gras cu citrice din Sicilia și coulis de zmeură costă 98 de lei. O supă cremă de roșii cu busuioc (350 g) și foccacia cu oregano costă 37 de lei, iar cea mai ieftină porție de paste, clasicele penne arrabiata, 46 de lei. Delicioasele carbonara, după rețeta originală, costă 55 de lei.

Un preparat de 210 lei este mușchiul de vită Uruguay cu ciuperci de pădure, trufe și escalop de foie gras, servit cu piure de cartofi. O pizza Margherita costă 40 de lei și o pizza quattro formaggi, 75 de lei. Pentru un tiramisu făcut în casă plătești 44 de lei și pentru un espresso, 12 lei.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *