Comuna din Moldova in care toate femeile au rămas însărcinate in același timp:

Distribuie pe

Caz aproape ireal, in comuna ieseana Crucea. In urma unui raport raport social desfasurat in localitate, s-a descoperit ca toate femeile, de toate varstele, au purtat o sarcina in acelasi timp. Astfel, in decursul anului trecut, femeile cu varstele cuprinse intre 13 si 45 de ani au ramas gravide in acelasi an.

Consecinta? Numarul mare de copii din comuna nu permite tuturor accesul la educatie.

„Noi avem în jur de 450 de copii care nu sunt cuprinşi la grădiniţă. Este marea problemă, a spaţiului. Majoritatea copiilor de aici încep să migreze spre comuna Lungani. La noi, natalitatea este în creştere în fiecare an”, a explicat mediatorul şcolar Ionuţ Anghel, pentru un post de televiziune.

Un raport Eurostat arată ca femeile din Romania sunt printre cele mai tinere mame din Europa. Media de varsta este de 26,3 ani, in timp ce media europeana este de 28,9 ani.

PREVIOUS

Nu se mai dau bani pentru alocaţiile copiilor din România
A încercat să o pupe, dar ce a urmat…Copiii să pună mâinile la ochi! Lora, fotografiată fără chiloței? Imaginea despre care vorbește acum toată România:Iulia Vantur, apariție de senzație! Ce rochie a ales să îmbrace la nuntă:

Nu s-a mai ascuns și le-a arătat tuturor inelul de la Salman Khan:Avem prima declarație: Insarcinata cu primul copil,

Elena Udrea a spus ce se va intampla cu ea dupa ce a aflat ca a primit 6 ani de inchisoare:Și-a părăsit soția pentru „Bebelușa” Cristina, iar acum a făcut anunțul surpriză! Vestea neașteptată dată de Denis ȘtefanÎl mai ții minte pe Fizz? Doarme pe saci de bani, iar mama lui face milioane de euro din gunoaie!

Cum arată și cu ce se ocupă acum Bogdan CroitoruVă mai amintiţi de Edam, cel mai negru bebeluş din lume?

Iată cum arată acum, la 4 ani. Foto:Nicio adolescentă nu ar vrea să audă ceva atât de Intim din gura tatălui ei. Foarte rușinoooos!

Ce-a spus Liviu vârciu despre fiica lui:Oana Zăvoranu i-a zis-o pe față: „fleșcăită toată cum ești…bărbații toți te părăsesc”.

Printre altele, când a întâlnit-o a luat-o la fugă. Așa ceva nici că s-a mai văzut în showbiz!

Pe cine a făcut Oana Zăvoranu cu ou și cu oțetNu intelegea de ce pisica tot vine la umarul ei drept si incepe sa dea in disperare cu laba acolo, dar dupa ce a fost din intamplare la un control a incremenit!

Uite ce i-au gasit doctorii acolo acestei femei, animalul a simtit din prima zi…

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.