Vremea 11 februarie – 11 martie 2019. ANM a emis prognoza meteo pentru începutul primăverii

Administraţia Naţională de Meteorologie a publicat prognoza pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 11 februarie – 11 martie 2019. Meteorologii au anunţat cum va fi vremea la începutul primăverii.

Potrivit meteorologilor ANM, vremea în prima jumătate a lunii martie va fi mai rece în regiunile estice și nord-estice. În restul teritoriului, temperaturile vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Prognoza meteo 11 – 18 februarie 2019 Valorile termice se vor situa peste cele specifice acestui interval în cea mai mare parte a țării.

Regimul pluviometric va fi excedentar la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile estice.

Vremea 18 – 25 februarie 2019

Temperaturile medii ale aerului se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării. Precipitațiile estimate a se înregistra în acest interval vor fi deficitare în regiunile intracarpatice și în general apropiate de cele normale pentru această săptămână în rest.

Prognoza meteo 25 februarie – 4 martie 2019

Temperatura aerului va avea valori în general apropiate de cele specifice pentru acest interval, posibil ușor mai coborâte în regiunile estice și nord-estice.Cantitățile de precipitații vor fi ușor excedentare în regiunile din sud-estul țării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, potrivit ANM.

Vremea 4 – 11 martie 2019

Mediile valorilor termice vor fi ușor mai coborâte decât cele specifice acestei săptămâni în jumătatea estică a țării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.
Regimul pluviometric va fi ușor deficitar în extremitatea de vest și de nord-vest a teritoriului, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *