Roman uimit de ce a primit la micul dejun intr-un hotel din Bulgaria

În timpul sezonului estival, un vizitator turist a fost surprins de ceea ce i s-a servit la micul dejun într-un restaurant din Bulgaria. Acest român a distribuit o fotografie pe un grup de Facebook dedicat pasionaților de călătorii, iar reacțiile nu au întârziat să apară.

În această perioadă a anului, mulți români își fac planuri de vacanță sau sunt deja plecați către destinații populare pentru turiști din întreaga lume. Unii aleg litoralul românesc pentru a petrece câteva zile de relaxare, în timp ce alții doresc să exploreze zonele învecinate, inclusiv Bulgaria, datorită facilităților și prețurilor accesibile.

Cu toate acestea, în ciuda așteptărilor ridicate, un turist român a ales să petreacă concediul în Bulgaria, dar experiența sa nu a fost pe placul său.

Ce a primit acest român la micul dejun într-un restaurant din Bulgaria?

Vizitatorul a fost surprins în momentul în care a mers la micul dejun. Deși hotelul oferea servicii all-inclusive, prima masă a dimineții nu a fost atât de generoasă pe cât se aștepta.

În fotografia postată, turistul a arătat ce i s-a oferit la micul dejun: roșii, castraveți, șuncă, brânză, măsline și fursecuri. Aceasta a fost selecția pe care a primit-o într-un restaurant din Bulgaria.

Comparativ cu opțiunile disponibile în alte hoteluri din Bulgaria, selecția de mâncare a fost sub standarde și nu corespundea așteptărilor unui restaurant cu pretenții.

Un alt român care a stat în același hotel din Bulgaria nu a fost pe deplin mulțumit de serviciile oferite.

„Am petrecut și noi o noapte acum o săptămână, mobilierul era destul de vechi și uzat, iar curățenia nu era chiar la nivelul așteptat”, a scris românul în comentariul său pe Forum Grecia.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *