Un bărbat fără adăpost ajunge de urgență la spital. La scurt timp, doctorii observă că omul era așteptat de 4 câini în poarta spitalului

Imagini emoționante la intrarea unui spital! 4 câini își așteaptă stăpânul fără adăpost la ușa spitalului, după ce bărbatul a fost internat de urgență. Gestul stăpânului când și-a văzut ,,familia” a impresionat o lume întreagă! César este o persoană fără adăpost care a necesitat îngrijiri medicale săptămâna trecută în serviciul de urgență al spitalului din Rio do Sul, în sudul Braziliei.

Din păcate, César nu a fost însoțit de rudele sale în centrul spitalului, dar o altă familie, cea care i-a fost alături la greu îl aștepta la ușă: cei patru câini.

Cesar suferă de o boală care este tratată în mod normal într-un alt centru de sănătate. De aceea, când a ajuns la Spitalul Regional Alto Vale dis de dimineață, medicii au trebuit să-i pună câteva întrebări. Aceștia și-au dat seama rapid că nu era singur: cei patru câini așteptau cu răbdare la ușa de urgență. Cris Mamprin, una dintre angajatele spitalului, a imortalizat scena și a postat-o pe contul său de Facebook.

Cei patru câini nu s-au mișcat de la intrare în tot timpul în care stăpânul lor a rămas în spital. Femeia a declarat pentru site-ul ,,The Dodo” un moment care a impresionat-o nespus de tare: „I-am dat lui Cesar ceva de mâncare pentru a nu lua medicamentele pe stomacul gol, dar, surprinzător, acesta a mâncat puțin și a oprit restul să împartă cu câinii lui “.

Cris Mamprim a subliniat, de asemenea, că Cesar a recunoscut că de multe ori renunță la mâncarea proprie pentru a se asigura că animalele sunt bine hrănite. În postarea pe Facebook, Cris explică că Cesar este „o persoană simplă, cu o viață mai puțin decât modestă, care depinde de ajutorul străinilor pentru a învinge foamea, frigul, durerea și răul în lume. Dar el are cei mai buni parteneri, iar sentimentul este reciproc. ”

Femeia nu judecă omul, nici împrejurările care l-au determinat să trăiască pe stradă, însă laudă devotamentul și respectul pe care îl are pentru câinii lui.”Nu știu cum este viața lui, pentru că el este pe stradă și nu îl judec, dar admir respectul și iubirea pe care o are pentru animalele de companie. Văzându-i așa, așteptând la ușă, arată doar cât de iubiți și de îngrijiți sunt. Dacă toți ar fi așa … nu ar exista răutate și atâta nedreptate”

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *