Ilie Năstase continuă războiul cu Mugur Isărescu: Mai are să-și pună numele pe prezervative!

Ilie Năstase afirma ieri seară, la Telekom Sport, că el, Simona Halep, Ion Țiriac și alte personalități din tenisul, care protestat public față de atitudinea BNR, de a nu rezolva problema arenelor pe care le administrează, au fost dați în judecată de această instituție și ar trebui să plătească un milion de euro, în cazul în care ar pierde acest proces.

Ulterior, purtătorul de cuvânt al BNR, Dan Suciu, a negat existența unui astfel de proces.
În replică, într-un interviu acordat cotidianului Evenimentul Zilei, Ilie Năstase lansează un nou atac la adresa guvernatorului BNR, Mugur Isărescu.

”Cine a zis că nu există? Domnul Suciu? De ce nu iese domnul Isărescu să vorbească? Îl bagă pe domnul Suciu la înaintare. Domnule, ce om este ăsta (Mugur Isărescu – N.R.), care își pune numele pe sticle de vin? Mai are să și-l pună pe prezervative. De ce nu vrea să rezolve problema arenelor de tenis, a stadionului din Cotroceni? El stă și face bani și speculații cu valuta.

Poate lui nu-i place sportul. Lui sigur îi plac banii. Dacă făcea ceva cu acel complex, mai ziceam, dar așa, îl lasă în paragină. Este o rușine ce se întâmplă. Stă de 29 de ani în funcție. Ce vrea să facă din acel complex care se degradează?

Sunt convins că această problemă nu se va rezolva în viitorul apropiat. Turneul care ne poartă numele funcționează în continuare în Ungaria. Ion Țiriac a cumpărat un turneu și-l va aduce din țara respectivă, la Cluj, cel mai probabil anul viitor. Eu și el poate nu mai trăim mult. Dar sper ca Halep și ceilalți să se bată pentru arene BNR”, a declarat Ilie Năstase pentru Evenimentul Zilei. Articol preluat de pe www.2daynews.ro

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *