O femeie planta cartofi atunci când un sunet bizar s-a auzit din pământ ! S-a apropiat si .. ce a găsit femeia..

O femeie planta cartofi atunci când un sunet bizar s-a auzit din pământ ! S-a apropiat si .. ce a găsit femeia.. :

O femeie făcea treabă în grădină atunci când a auzit un șuierat puternic. Nimeni nu se aștepta să descopere așa ceva în pământ!

Totul s-a petrecut în timp ce Sagibat Islammagomedova, o femeie din Daghestan, planta mai mulți cartofi pe terenul din spatele casei, alături de fiul ei.

Ea povestește că la un moment dat, in timp ce sapa in pamant, a auzit un suierat ciudat. Cand s-a uitat cu atentie in groapa pe care tocmai o facuse a realizat ca descoperise un cuib de serpi.

Nu a stat pe gânduri si i-a omorat pe toti, aproximativ 80 de reptile. Fiul ei a fotografiat totul si a postat imaginile pe mai multe retele de socializare, potrivit stiri.rol.ro.

 

 

Mulți au lăudat curajul femeii. Altii spun insa ca a comis un masacru si ca ucis 80 de serpi care nu aveau absolut nicio vina.

Elysia Laub este o fetiță de 9 ani care crede că trebuie să-și urmeze instinctele, așa a făcut și atunci când a descoperit ceva incredibil!

Într-o dimineață ea a decis să iasă fără motiv afară, în curte, ea spune că ,,a auzit o voce în cap” care-i spunea să meargă imediat acolo. Familia fetei locuiește într-o zonă rurală și are o curte foarte mare.

După ce a mers puțin, fata era pregătită să se întoarcă în casă, dar a auzit un plânset și s-a răzgândit.

Fetița a urmat sunetul și așa a reușit să salveze un nou născut care fusese abandonat în tufișurile din curtea lor din spatele casei. Iată ce povestește chiar ea: ,,Am văzut niște piciorușe roz care se mișcau, și am știut că e viu. Atunci am chemat ajutor”.

Se pare că la început Elysia a crezut că sunt niște picioare de păpușă mecanică, dar când s-a apropiat a văzut că sunt de fapt niște picioare umane.

Bebelușul era speriat și înfometat, așa că fata a fugit și a adus-o pe mama ei care atunci când i-a zis ce găsise nu a crezut-o.

Mama ei a luat copilul, l-a înfășurat într-o pătură și a sunat la poliție, la spital s-a dovedit că cel mic fusese abandonat de câteva ore, suferea de arsuri din cauza soarelui și era acoperit de gândaci iar cordonul lui ombilical încă era atașat de el.

Elysia spune că Dumnezeu a ajutat-o să facă acest lucru remarcabil: ,,Dacă nu eram acolo și Dumnezeu nu spunea creierului să mă facă să mă duc acolo, am fi găsit copilul mort în curte după-amiază”.

Asteptam pareril voastre !!

Voi ce credeti ?

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *