Cine Este Violeta Botezatu? Ea A Primit Cel De-Al Cincilea Golden Buzz De La Românii Au Talent 2024! Andi Moisescu A Apăsat Butonul Auriu VIDEO

Violeta Botezatu este numele care a cucerit inimile și mințile publicului din întreaga țară în cadrul emisiunii Românii au Talent 2024. Aflată la cei 40 de ani, această talentată artistă originară din Republica Moldova a reușit să aducă o ploaie de emoții și să câștige inimile tuturor cu talentul și grația sa muzicală. Dar cine este, de fapt, Violeta Botezatu? Cine este Violeta Botezatu Violeta Botezatu a fost atrasă de lumea muzicii încă din copilărie.

La o vârstă fragedă, a început să studieze arta muzicală, îndrăgind în mod special instrumente precum acordeonul, pianul și cobza. Drumul ei către excelență a continuat prin urmarea cursurilor la prestigiosul Liceu de Muzică Ciprian Porumbescu din Chișinău. Dar pasiunea și determinarea Violetei Botezatu nu s-au oprit aici. A urmat o perioadă de studiu și perfecționare în străinătate, în special în Veneția, Italia, unde a explorat domenii precum opera și jazz-ul. În Veneția, a avut onoarea de a fi prima femeie acceptată să cânte pe celebrele gondole venețiene, într-o tradiție care până atunci era rezervată doar bărbaților și locuitorilor din Veneția.

A fost o experiență memorabilă și dificilă, care a contribuit la formarea ei ca artistă și la consolidarea determinării sale. Violeta Botezatu a primit cel de-al cincilea Golden Buzz de la Românii au Talent 2024 Revenind în Republica Moldova, Violeta Botezatu și-a continuat drumul în lumea muzicii, devenind profesor de muzică și continuând să își dezvolte abilitățile. Momentul care a adus-o sub lumina reflectoarelor în România a fost participarea sa la Românii au Talent 2024.

Cu o prestație muzicală impresionantă, interpretând magistral melodia „Lie, ciocârlie”, Violeta Botezatu a cucerit atât publicul, cât și jurații. „Mă numesc Violeta Botezatu, sunt din Republica Moldova și de mică fac muzică. Am început a cânta la acordeon. Ulterior, după un an de acordeon, am trecut la pian, la Liceul de Muzică Ciprian Porumbescu din Chișinău. Acolo am început să studiez și cobza și apoi au urmat anii din străinătate, din Veneția, Italia, operă, jazz.”, a spus Violeta Botezatu, înainte să urce pe scenă.

„La Veneția am fost prima femeie care a fost acceptată să cânte pe gondolele venețiene, tradiția acceptând doar bărbații și doar venețienii. Aveam nu emoții, nu îmi simțeam picioarele. Vedeam în spate gondolieri care se uitau foarte sceptici, se uitau ciudat, nu înțelegeau de unde până unde.

Trebuia să cânt în limba venețiană și venețienii țin foarte mult la acest dialect, fiind considerată chiar o limbă sacră. Eu am preferat să mă adaptez, am preferat, cumva, să gust din pâinea asta de pe stradă, pentru că este o altă chestie. A fost foarte greu.”, a mai spus Violeta Botezatu, în cadrul emisiunii. Andi Moisescu a apăsat butonul auriu Momentul culminant al parcursului său în competiție a fost atunci când juratul Andi Moisescu a fost atât de impresionat de prestația ei încât a apăsat butonul auriu, trimitând-o direct în semifinale.

Gestul său a fost o recunoaștere a talentului excepțional al Violetei și o dovadă a impactului profund pe care l-a avut asupra publicului și a juraților. „Doamna Violeta, trebuie să vă recunosc că puține momente de la Românii au Talent, în astea trei sezoane, m-au răvășit așa cum m-a răvășit momentul dumneavoastră, în sensul bun al cuvântului. Nu mi-a fost dat să aud o astfel de voce, o astfel de interpretare până acum.

Nu m-am așteptat.”, a mărturisit Mihai Bobonete, în fața concurentei. „Am fost cucerit de la primele acorduri, când nu m-am prins încotro te duci. După care am fost vrăjit de timbrul cu care ai atacat „Lie”. După care, practic, ai făcut ce-ai vrut cu noi, pentru că te-ai dus în toate direcțiile pe care le stăpânești atât de bine, plecând de la muzica clasică și terminând cu jazz-ul. Asta mă determină să spun că ești un fenomen, ești dincolo de artist.

Ești mai mult decât un artist și stăteam și mă gândeam, în timp ce te ascultam, că viața asta în care trăim noi astăzi, peste tot în lume, nu doar în România, e plină de gălăgie. Trăim într-o goană nebună și tu ne-ai oferit nouă câteva minute. Ne-ai oferit așa, o evadare într-o lume ideală, în care am uitat tot ce este nefericit. Am trăit ca într-un vis cu toții. Și pentru că am primit ceva de la tine, aș vrea, la rândul meu, să dăruiesc și eu ceva.”, a spus Andi Moisescu, în timp ce a apăsat butonul auriu.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *