Bogdan s-a ridicat din pat şi merge. Tânărul trimis de doctori să își tragă ultima suflare acasă a făcut primii paşi

Bogdan Marghiol s-a ridicat din pat, la clinica din Turcia unde e internat, şi merge. Tânărul trimis de doctori să moară acasă a făcut primii paşi, după ce în urmă cu o lună şi jumătate, în ţară, i s-a spus că nu mai are şanse de supravieţuire. Bogdan Marghiol are 20 ani şi a fost diagnosticat cu cancer la testicule. A fost operat, dar în scurt timp medicii i-au spus că boala s-a răspândit în tot corpul. Chir în prima zi de Crăciun, doctorul le-a spus rudelor:”Tumoarea a ajuns la creier, iar şanse de supravieţuire în cazul lui Bogdan nu mai sunt.”Din acel moment Bogdan n-a mai putut respira fără mască de oxigen şi a fost dus acasă.

Pe 19 ianuarie, după o mobilizare absolut excepţională a mii de oameni, Bogdan a ajuns la o clinică din Istanbul unde i s-a spus că are şanse de supravieţuire. S-a descoperit că nu avea nicio tumoare pe creier, doar un cheag de sânge, iar cancerul îi lovise o parte di ficat şi plămâni.

A fost operat pe creier, apoi a început chimioterapia. După trei săptămâni de tratament, Bogdan s-a ridicat din pat miercuri, pentru prima oară, şi a făcut primii paşi.
“Dragii mei, țin sa va anunț ca rezultatele fizioterapiei și chimioterapiei sunt mai bune pe zi ce trece iar eforturile nu sunt în zadar, astăzi Bogdan a reușit sa meargă cu ajutorul fizioterapeutului și datorita sprijinului vostru , nu uitați că Bogdan are nevoie în continuare de noi toți ! #TotipentruBogdan”, a fost mesajul postat pe facebook de Elena sora tânărului, mesaj însoţit de un video emoţionant.
Bogdan are nevoie în continuare de ajutor “Să nu uităm că Bogdan încă are nevoie de ajutorul nostru, chiar dacă a reușit să treacă cu bine de operația de la cap. El încă are nevoie de bani pentru a începe ședințele de chimioterapie și pentru a scăpa de această boală cruntă și să revină acasă, sănătos, lângă cei dragi lui.”, transmit membrii familiei.

Apropiaţii lui Bogdan vor să organizeze la Constanţa un concert caritabil pentru a strânge fonduri care să-l ajute pe acesta să rămână la tratament în Turcia. “Bogdan Marghiol este, în continuare, motivația muncii noastre! Pe data de 23.02.2019, Asociația Allwayso together dorește să organizeze un eveniment caritabil pentru acest băiat! Va avea loc la complexul Cora Brătianu din Constanța! Avem nevoie de ajutorul vostru în continuare! Dacă sunt persoane ce vor sa ajute la organizarea acestui eveniment, va rugam nu ezitați a face acest pas!”
“Nu uitați că în continuare, Bogdan are nevoie de ajutor necondiționat!
Dumnezeu să vă binecuvânteze, iar pe Bogdan să îl facă bine! 🙏
Puteți dona în următoarele conturi: RO86BRDE140SV74081851400 EURO SI LEI RO90BRDE140SV74081771400 pe numele ELIS OTURBAI”

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *