Câștig de proporții în Spania ! Copil român de 15 ani a jucat la Loteria Copilului din Spania !

Anul 2019 a început cu un mare noroc financiar pentru un adoloscent român din Spania. Băiatul se numeşte Cosmin Rotariu, are 15 ani şi trăieşte de 13 ani în Barcelona împreună cu familia lui.

În ultima zi, acesta a luat toţi banii pe care îi avea şi a pariat pe un bilet la Loteria Copilului din Spania.

Fericit, tânărul a declarat: „Numele meu este Cosmin și am câștigat 200.000 de euro”, scriu cei de la stirileprotv.ro citând El Mundo.
În momentul când a cumpărat biletul, nici prin gând nu îi trecea că la finalul extragerii el va fi câștigătorului marelui premiu.

Tatăl său este electrician, iar atunci când a aflat că băiatul a câștigat la loto, omul a rămas fără reacție. Odată ce a fost anunţat câştigătorul, jurnaliștii locali au dorit să îi ia un interviu, iar bărbatul bulversat încă de schimbarea prin care trece familia sa, a ieșit doar în pantaloni scurți, cu toate că afară erau mai puțin de 15 grade.

Tatăl lui Cosmin a vorbit despre cât de greu le-a fost la venirea în Barcelona și cât de greu a fost în momentul crizei financiare.

La început doar el a plecat din România, însă, cu timpul, a reușit să își ducă toată familia acolo. Cu greu s-au descurcat, susține bărbatul. Acum, se pare că norocul le-a surâs, iar marele premiu le va fi de ajutor pentru a duce o viață mai bună.
Cu toţii au dorit să afle ce va face Cosmin cu banii câştigaţi, numai că în modestia ce îl caracterizeaza, a spus că își dorește un telefon nou, iar tatăl său a spus că banii câștigați nu îi vor schimba, însă își va îndeplini o dorință.

“Pe mulți oameni, banii îi schimbă. Însă eu mâine voi merge la muncă, iar curând o vom vizita pe mama în România. Banii aceștia garantează un viitor mai bun copiilor mei.”

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *