Simona Halep a renunțat

Simona Halep a dezvăluit detalii despre noua ei reședință din Dubai! Campioana din Constanța a făcut o mărturisire importantă despre noul său cămin.

Recent, Simona Halep a anunțat că și-a stabilit domiciliul în Dubai. Fosta ocupantă a primului loc în clasamentul WTA a explicat motivele care au stat la baza acestei alegeri. Ce a determinat-o să se mute în Emiratele Arabe Unite?

Nu trebuie să uităm că Simona Halep a revenit oficial pe terenul de tenis după o absență de aproximativ 19 luni.

După o perioadă de suspendare din cauza unor acuzații de dopaj, sportiva română a câștigat dreptatea la Tribunalul de Arbitraj Sportiv. Ea s-a întors imediat în circuitul competițiilor profesioniste. După înfrângerea împotriva lui Paula Badosa la turneul de la Miami, Simona Halep a dezvăluit că a investit într-o proprietate în Dubai.

În timpul suspendării, Simona Halep nu a încetat să se antreneze. Campioana de Grand Slam a călătorit în Dubai pentru a-și menține forma fizică și a se pregăti intens pentru revenirea pe terenul de tenis.

Simona Halep a explicat că a ales să-și petreacă timpul în Dubai pentru a beneficia de facilitățile excelente de antrenament. Cu toate acestea, România va rămâne întotdeauna “acasă” pentru fostul lider al clasamentului WTA. Ea a subliniat că se simte bine atât în România, cât și în Dubai.

„A început să-mi placă foarte mult la Dubai, deoarece condițiile pentru antrenament sunt cele mai bune. Vremea este extraordinară pe timpul iernii și, sincer să fiu, după atâția ani în care am răbdat frigul din România la alergări, în cantonamente, acum mi-am dat seama că este mult mai bine să te antrenezi la căldură.

Am și îmbătrânit și, da, îmi face plăcere să fiu la Dubai, pentru că e o atmosferă relaxată și pot să trăiesc bine. Dar, bineînțeles, că în România vin de câte ori pot, îmi e drag, pentru că România rămâne acasă”, a mărturisit Simona Halep, pentru Digi SportSimona Halep a renunțat la România😱❓ De ce s-a mutat din țară

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *