Cântăreața De Muzică Populară S-A Supus…

Cornelia Rednic, cunoscuta cântăreață de muzică populară, a trecut prin mai multe schimbări fizice de-a lungul anilor, fiind nemulțumită de aspectul ei. Într-un moment dat, a ajuns să-și pună sănătatea în pericol din cauza unei diete drastice.

Cu toate acestea, peste ani, a reușit să găsească echilibrul necesar și să se declare mulțumită de aspectul său. Aceasta a fost o călătorie dificilă, marcată de provocări și lecții învățate.

Acum câțiva ani, Cornelia Rednic a recunoscut că a urmat o dietă drastică, fără să solicite sfatul unui specialist. Deși a reușit să slăbească considerabil, starea sa de sănătate s-a deteriorat. A ajuns să cântărească doar 50 de kilograme, dar a resimțit amețeli, slăbiciune și, mai grav, pierderea părului.

„Mă înfometam. După ce am slăbit, nu mă mai recunoșteam. Aveam senzația că ochii îmi ies din cap, că urechile îmi sunt exagerat de evidente. Mă simțeam neplăcut. Regimul meu consta în mere, morcovi, iaurt și, atunci când simțeam foamea, mâncam portocale. Nu am discutat cu niciun nutriționist, ceea ce a fost o greșeală. După trei luni, mă simțeam epuizată și mi-a căzut părul. Slăbisem atât de mult, ajunsesem la aproximativ 50 de kilograme, însă nu mă mai regăseam. Nu îi recomand nimănui ce am făcut eu”, a povestit artista într-un interviu pentru Libertatea, acum ceva timp.

Norocul a fost că în cele din urmă a găsit o cale mai sănătoasă de a-și atinge obiectivele. A început să facă sport și să-și echilibreze porțiile de mâncare, sub îndrumarea unui antrenor fitness. Astfel, a reușit să slăbească în mod sănătos și să obțină rezultatele dorite.

Acum, Cornelia Rednic se bucură de o siluetă armonioasă, o talie subțire și o stare de sănătate de fier. „Am început să iubesc sportul și acum, dacă ratez o săptămână de antrenamente, îmi lipsește foarte mult. Se întâmplă să merg la antrenament și la unsprezece seara”, a mărturisit artista recent.

De ce nu a devenit încă mamă este o altă întrebare frecventă la care Cornelia Rednic și soțul ei, Lupu Rednic, trebuie să răspundă. Cu toate că mulți sunt curioși, Lupu Rednic a explicat că pur și simplu nu a simțit că momentul este potrivit. „Dacă este voia lui Dumnezeu, vom avea și un copil. Până acum, momentul nu a sosit”, a răspuns Lupu Rednic în legătură cu această întrebare.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *