CÂT A CÂȘTIGAT NICOLAE GUȚĂ ÎNTR-O SEARĂ DIN TIKTOK. SUMA ESTE URIAȘĂ! REGELE MANELELOR A ATINS UN RECORD PE PLATFORMĂ!

Recent, Nicolae Guță a captat atenția pe platforma TikTok, devenind viral. Ultima sa transmisiune live a atras un număr considerabil de spectatori, care i-au adus câștiguri substanțiale. Artistul a făcut dedicații speciale pentru fanii săi, care l-au răsplătit cu sute de euro.

Este cunoscut faptul că Nicolae Guță este unul dintre cei mai populari cântăreți de manele, iar recent a devenit viral și pe platforma TikTok. Ultima sa transmisiune live a stârnit un număr mare de urmăritori.

Nicolae Guță a atins un record pe platforma TikTok

În ultimele săptămâni, Nicolae Guță a fost tot mai prezent în mediul online, cu o activitate deosebită pe platforma TikTok. Într-un live recent, care a avut loc cu doar o zi în urmă (24.03.2024), Guță a reușit să atragă o mare audiență de fani entuziasmați.

În timpul transmisiei live, Nicolae Guță a oferit dedicații speciale internauților care au donat bani, alături de membrii trupei sale. Această apariție online a fost una dintre cele mai profitabile de pe platformă. Trebuie menționat că manelistul a obținut remarcabila sumă de 73.000 de dolari doar din această transmisiune live. Aceasta este suma rămasă solistului după ce TikTok a reținut mai mult de 60% din acești bani.

Nicolae Guță își dorește să mențină vie amintirea tatălui său

În urmă cu trei decenii de la moartea tatălui său, Nicolae Guță își dorește să mențină vie memoria acestuia. Acesta este motivul pentru care artistul a ales să își tatueze numele tatălui său pe frunte, considerând că astfel îl are mereu alături la fiecare pas.

„Au apărut destule zvonuri cum că m-am dilit, că am luat-o razna, mi s-a spus că sufăr de bine, că vreau să ies în evidență. Nu m-a interesat și nu mă va interesa niciodată ce vorbește lumea. Dacă eu mi-am tatuat numele tatălui meu și aici scrie „Iubitul meu tată, Niculae” a fost pentru că, pentru mine, este mentorul meu și este în continuare, chiar dacă nu îl am de 34-35 de ani. Cam câți ani are Nicoleta atât are și el. De când părintele meu nu mai este, poate că lumea o să mă creadă nebun, o să creadă că trăiesc în filme, eu vorbesc în fiecare zi cu tata. Atunci când sunt supărat, mă rog la el”, a spus Nicolae Guță, într-un podcast.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *