Vedeta Antena 1 A Fost Furată De PRO TV! Ce Emisiune Prezintă La Postul Concurent

Unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști, oameni de televiziune și radio din țară se alătură PRO TV! Veste importantă pentru toți pasionații de sport și nu numai – Cătălin Oprișan, cunoscut pentru comentariile și interviurile remarcabile pe care le-a făcut de-a lungul anilor se alătură trustului pentru o nouă emisiune care va fi disponibilă, începând de joi, pe VOYO și pe site-ul sport.ro.

Show-ul se va numi Arena SPORT.RO și în fiecare săptămână le va aduce tuturor urmăritorilor informații despre cele mai relevante evenimente sportive ale momentului, din diverse domenii, comentate în stilul consacrat de Oprișan, dar și de invitații speciali pe care îi va avea aproape.

Cătălin Oprișan va prezenta o nouă emisiune

Prima oară am colaborat cu cei din Departamentul Sport al PRO TV în 1996, așa că după… 27 de ani revin, cu bucurie, în Pache Protopopescu. Am acceptat propunerea deoarece cred că astăzi e nevoie de o emisiune care să trateze fenomenul sportiv într-un mod puțin diferit, pe înțelesul tuturor. Ne vom concentra nu numai pe fotbal, o mare pondere o vor avea materialele din celelalte domenii, dar și discuțiile cu invitații”, declară Cătălin Oprișan încântat de debutul noii emisii.

Vedeta Antena 1 a fost furată de PRO TV!

După anii de experiență, acesta a mai punctat: ”astăzi, sportul nu înseamnă numai minutul și scorul, ci și recorduri incredibile, cariere fabuloase ori momente de voință înalte cât vârful Everest”.

Arena SPORT.RO este un nou proiect digital prin care dezvoltăm organic zona de premium video content. Suntem bucuroși să colaborăm cu Cătălin Oprișan, unul dintre  cei mai cunoscuți jurnaliști sportivi. Continuăm să construim și să livrăm content de calitate pentru iubitorii de sport”, a declarat Andrei Bereandă, Head of Digital PRO TV.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *