Doi labradori i-au salvat viaţa stăpânei, după un atac vascular. Momentul a fost filmat

Doi câini din rasa Labrador Retriever au reușit să-și salveze stăpâna de la moarte, după ce aceasta a suferit un atac vascular și s-a prăbușit la pământ.

„Am căzut la podea și nu mă puteam mișca. Le-am spus că am nevoie de ajutor”, a povestit Maureen Hatcher, o femeie în vârstă de 62 de ani, din Florida.

Simțind că ceva rău s-a întâmplat, cățeii Bella și Sadie au deschis ușa și s-au îndreptat direct spre casa vecinilor, pentru a-i alerta.

Alexandra Naspolini și-a dat seama imediat de pericolul situației. „Stăteam la o cafea i-am văzut lătrând afara”, a povestit ea. Fără a sta prea mult pe gânduri, femeia a intrat în casă și a găsit-o pe Maureen confuză și incapabilă să articuleze cuvintele.

Datorită reacției rapide a cățeilor, Alexandra a putut suna la urgențe în timp util, iar medicii au transportat-o pe victimă la spital, pentru îngrijiri medicale.

După o intervenție salvatoare a unui specialist în neurologie, Maureen a putut fi salvată fără a suferi leziuni ireversibile. „Când creierul este privat de sânge, celulele mor și pot apărea leziuni permanente. E o chestiune de timp”, a precizat neurologul Nima Amim Aghaebrahim.
După doar trei zile, femeia și-a recăpătat puterile și a fost externată. „Sunt binecuvântată că nu am rămas cu sechele”, a mărturisit Maureen Hatcher.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *