Gabriel Dorobanțu a fost la un pas de moarte. El a scăpat, dar a pierdut-o pe mama lui

Gabriel Dorobanțu a fost unul dintre artiștii din România care nu a scăpat de infectare cu noul virus, și mai mult decât atât, a și avut multe de chinuit din cauza complicațiilor.

Din fericire, într-un final a reușit să se vindece, dar a avut de înfruntat o durere și mai mare – artistul și-a pierdut mama.

Gabriel Dorobanțu, la un pas de moarte

Pandemia a venit cu multă durere pentru cântărețul Gabriel Dorobanțu. S-a îmbolnăvit de Covid-19, a făcut o formă gravă a virusului, a stat internat în spital și a fost la un pas de moarte. Totul s-a întâmplat în urmă cu patru luni, când testul lui Gabriel Dorobanțu a ieșit pozitiv la coronavirus. Artistul în vârstă de 67 de ani a stat internat 12 zile la Spitalul din Băicoi și ajunsese să cântărească 65 de kilograme. Au fost zile cumplite pentru artist, care povestește că a fost la un pas de moarte.

Gabriel Dorobanțu a avut o relație foarte bună cu părinții săi. Pe tatăl lui l-a pierdut în urmă cu mai mulți ani, și rămăsese doar cu mama, despre care spune că era un bun observator al vieții lui artistice.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *