Câți Bani Cere Oana Zăvoranu Pentru O Apariție La TV. Cristi Brancu A Dat-O De Gol: “Habar Nu Am Dacă Îi Dă Cineva Această Sumă”

Oana Zăvoranu a devenit subiectul unui scandal judiciar ce a captat atenția mass-media, iar detalii despre suma pe care aceasta o cere pentru apariții la televizor au fost aduse în atenție de către Cristi Brancu, în cadrul propriului său program TV. Cu toate că invitația adresată Oanei Zăvoranu a rămas fără răspuns, Cristi Brancu a ținut să sublinieze că dorința emisiunii sale este de a-i oferi posibilitatea de a-și exprima părerea și de a-și face auzită vocea, chiar și cu condiția unei sume considerabile de 10.000 de euro pentru o singură apariție la televizor. Totuși, Brancu a remarcat că este incert dacă cineva va fi dispus să plătească o sumă atât de mare pentru o astfel de apariție.

Într-un alt context, Oana Zăvoranu a reacționat la acuzațiile aduse de medicul Bogdan Furtună după o ședință de judecată la Curtea de Apel, în care a petrecut câteva ore. Ea a negat toate acuzațiile și a declarat că instanța îi va face dreptate în cele din urmă. În plus, Zăvoranu a adus acuzații la adresa medicului, susținând că acesta a fost neimplicat în situația financiară pe care acesta a descris-o și că el și alții au conspirat împotriva ei. Ea a subliniat că principalul său interes este adevărul și verdictul instanței, și nu comentariile lui Furtună. Oana Zăvoranu a afirmat că situația are la bază o înțelegere între mai multe persoane și că prejudiciul se ridică la peste 10 milioane de euro, fără exagerare. Ea a subliniat că dosarul nu se va încheia aici și că va urma săptămâni intense.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *