Cel mai tare șef, și-a dus toți angajații într-o vacanță în Maldive doar ca să-i răsplătească pentru munca depusă anul acesta

Un om a fost numit “cel mai bun sef al lumii” deoarece i-a dus pe toți cei 100 de angajați ai săi într-o călătorie plătită cu toate cheltuielile într-o stațiune din Maldive de cinci stele.Chatri Sityodtong, fondatorul și președinte al companiei MTV Evolve, a răsplătit personalul său cu o vacanță în semn de mulțumiri pentru creșterea de 30% anuală a firmei.El a cheltuit aproape 400.000 de lire sterline pe calatoria în insula tropicala.

Munca ar fi o plăcere, dacă toți angajatorii ar fi ca el.
Din păcate nu toți angajatorii gândesc ca Chatri Sityodtong și își răsplătesc angajații cu vacanțe de 5 cinci stele pe insule exotice. Majoritatea dintre ei, consideră că veniturile sunt mai importante decât angajații.Însă, de multe ori succesul unei companii depinde foarte mult de angajații săi.

Evoluția angajaților a fost tratată anterior cu vacanțe în Bali, Thailanda și Indonezia, ca parte a eforturilor șefului lor de a le mulțumi și de a-i motiva cât mai mult. Domnul Sityodtong a spus că aceste recompense sunt un mic simbol al recunoștinței sale sincere față de toate fenomenale de la Evolve MMA.În fiecare an de acum încolo, el va lua întreaga echipă într-o excursie în care el va suporta toate cheltuielile, într-o stațiune de lux de cinci stele, la o destinație surpriză.El mai spune că mulți dintre angajații săi își doresc să călătorească în lume și să ajungă în tot felul de destinații exotice, doar că de multe ori nu au mijloacele să facă acest lucru. Marea majoritate a echipei sale de la Evolve provin din medii umile de sărăcie, tragedie sau adversitate. Pentru ei, Evolve este cea mai mare ocazie de a scăpa de sărăcie și de a-și atinge visele.

Evolve operează un lanț de academii de arte marțiale și conduce una dintre cele mai bune echipe din sportul din ce în ce mai popular MMA – o cruce între box și lupte.Excursia către Maldive a implicat personalul de sprijin al Evolve, formatorii și luptătorii.

Dl Sityodtong a spus că călătoriile libere vor continua, dar destinația de anul viitor nu a fost încă confirmată. El a promis “un alt loc spectaculos”, însă, după ultima lor extravaganță, personalul Evolve pare să-și ia cuvântul.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *