Alexandra Ciomag, Eliminată Cu „Buzunarele Pline” Din Survivor All Stars 2024

Se încinge tot mai tare lupta la Survivor All Stars 2024 după ce Alexandra Ciomag a fost nevoită să părăsească competiția după duelul de eliminare cu „Faimoasa” Ana Porgras, însă nu oricum, ci cu „buzunarele pline”.

Lupta acerbă dintre Ana Porgras și Alexandra Ciomag:
În ediția de joi, 28 martie, a reality show-ului Survivor All Stars România 2024, Ana Porgras și Alexandra Ciomag s-au confruntat într-un duel eliminatoriu tensionat la capătul căruia, cea din urmă s-a declarat învinsă și a părăsit competiția. Ana Porgras a fost alegerea unanimă a Faimoșilor, iar Alexandra Ciomag a fost trimisă la duel de Ștefania Stănilă, purtătoarea colanului de imunitate. Cele două Faimoase s-au întrecut într-o probă extrem de solicitantă fizic, susținute de colegii de echipă.

Cu toate eforturile depuse, Alexandra Ciomag a fost învinsă și va părăsi competiția, însă nu cu mâna goală. Informațiile „transpirate” în presă dezvăluie că Alexandra Ciomag a primit câte 2.500 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în competiție.

Alexandra Ciomag pleacă cu „buzunarele pline”:
Calculând suma pentru cele 11 săptămâni la Survivor All Stars, rezultă: 2.500 x 11 = 27.500 de euro – suma totală încasată de Alexandra Ciomag de la Pro TV pentru întreaga perioadă de participare în competiție. Chiar dacă a fost eliminată din competiție, Alexandra Ciomag nu pleacă cu mâna goală, ci cu o sumă considerabilă în buzunar.

Este clar că lupta la Survivor All Stars 2024 se intensifică pe zi ce trece, iar competiția devine din ce în ce mai acerbă pentru concurenți. Fiecare eliminare aduce cu sine surprize și momente pline de suspans, iar telespectatorii sunt cu ochii pe marea finală pentru a descoperi cine va fi învingătorul acestei ediții incendiare.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *