Florin Piersic Jr. Nu Mai Vorbește De 20 De Ani Cu Tatăl Său. Actorul A Spus În Sfârșit Adevărul

Florin Piersic are doi fii din două căsătorii distincte. Primul este Florin Piersic Jr., născut din căsătoria actorului cu Tatiana Iekel, iar al doilea este Daniel Piersic, fiul rezultat din relația maestrului cu Anna Szales. Deși este binecunoscut faptul că relația dintre Florin Piersic Jr. și tatăl său este îndepărtată, puțini cunosc cu adevărat motivul care i-a separat timp de două decenii. Motivul este tulburător!

Florin Piersic Jr. a ales să-și împărtășească povestea și să dezvăluie motivul pentru care nu mai comunică cu tatăl său.

Fiul cel mare al celebrului actor are acum 55 de ani și a urmat aceeași cale în cariera de actor ca și tatăl său. Cu toate că sunt legați prin sânge și pasiunea pentru arta dramatică, cei doi nu și-au mai schimbat nici măcar un cuvânt de 20 de ani.

De unde a pornit tot acest conflict? Ei bine, Florin Piersic Jr. a explicat că tensiunile au început să se contureze în timpul premierii filmului “Fix Alert”. La acea vreme, actorul a simțit că munca sa nu a fost deloc apreciată de maestru.

“Ruperea s-a produs treptat, dar au fost și momente decisive. La premiera filmului ‘Fix Alert’, am organizat o conferință de presă. Aveam încredere deplină în acest proiect și în întreaga echipă. Ne consideram o adevărată familie. Tatăl meu a venit și a făcut câteva remarci jignitoare, iar aceasta a reprezentat un moment crucial pentru ruptură, pentru că m-a rănit profund. Și-a lovit propriul fiu, fără să își dea seama”, a mărturisit Florin Piersic Jr., conform realitatea.net.

Deși a trecut mult timp de atunci, Florin Piersic Jr. și-a înțeles și iertat tatăl. Actorul recunoaște că, deși nu aștepta laude din partea maestrului pentru film, spera măcar la un minim de apreciere și încurajare.

“Aceasta s-a întâmplat în 2004. Gestul lui este greu de înțeles pentru mine, mai ales acum, când am devenit și eu părinte. Este dificil să înțeleg cum poți să îți rănești propriul copil. Cu toate acestea, l-am iertat. Mărturisesc că gestul lui m-a șocat profund, dar rămân cu amintiri frumoase”, a adăugat Florin Piersic Jr.

De atunci, comunicarea între cei doi a fost practic inexistentă. Totuși, actorul dezvăluie că păstrează câteva mesaje înregistrate de la tatăl său pe niște casete audio.

“Chiar dacă nu mai comunicăm deloc, am păstrat acele înregistrări. Mi-am promis că le voi asculta când voi fi bătrân, la 80 de ani. Voi râde de glumele lui și voi simți că sunt împreună cu el. Acestea sunt momente prețioase pentru mine, care îmi amintesc de momentele frumoase pe care le-am avut împreună”, a concluzionat Florin Piersic Jr.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *