Ce se întâmplă dacă purtăm cruciuliță la gât? Adevărul neștiut despre acest accesoriu fiind un simbol

Multe din micuțele obiecte pe care le purtăm în buzunar sau le punem la gât au puteri speciale, conform legilor ezoterismului. Este important să le alegem cu grijă și să le purtăm în anumite momente.

Cea mai puternică amuletă este cruciulița purtată la gât. Nu este doar o bijuteri care se potrivește unei ținute. De multe ori, cruciulițele sunt moșteniri de familie, primite de la părinți sau bunici.

Trebuie spus că odată cu predarea acestor obiecte (mai ales dacă sunt sfințite în biserică) se va transfera și istoria spirituală, încărcătura vibrațională, emoțiile păstrate timp de generații.

Dacă acea cruciuliță a purtat noroc generațiilor trecute va transfera acele energii pozitive urmașilor. Dacă a fost martoră la necazuri, este indicat să renunțăm la astfel de obiecte.

Se întâmplă mai rar ca o cruciuliță sfințită să aducă ghinioane, însă există și astfel de posibilități. Una din cele mai puternice bijuterii este rozariul purtat de catolici. Amuleta are o însemnătate specială și poartă aceleași energii indiferent dacă este din lemn, argint sau aur.

În afară de cruciulițe, pandantivele cu îngeri sau cu stele pot aduce protecția spirituală de care avem nevoie atunci când ne simțim deznădăjduiți. Pe de altă parte, forma de piramidă, dragonul sau steaua lui David nu pot fi purtate de oricine.

Aceste simboluri sunt specifice doar oamenilor cu o inteligență emoțională superioară. Ele pot acționa ca un bumerang. Cel care transmite energii negative sau este înfuriat se poate lovi de aceleași energii din partea unei alte persoane care poartă aceleași amulete.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *