Doliu Imens Pentru Petre Roman

Doliu mare în familia lui Petre Roman. O rudă apropiată soției lui a fost găsită moartă în casă. O vecină a fost cea care a alertat poliția.

Petre Roman este devastat. Un văr de-al Silviei Chifiriuc a fost găsit mort în casa sa din Botoșani.

Totul s-a aflat zilele trecute. Evenimentul tragic s-a petrecut în satul Tudor Vladimirescu, din comuna botoșăneană Avrămeni.

Cea care a făcut descoperirea a fost o femeie. Aceasta a sunat la 112 și i-a înștiințat pe oamenilor legii că ceva nu i se pare în regulă. Ea a susținut că vecinul său nu a mai ieșit din casă de o săptămână.

Femeia a mers la bărbatul care locuia singur și a încercat să intre în locuință. Nu a avut șanse de reușită. Ușa locuinței era blocată pe interior. Femeia a simțit și un miros puternic care venea din casă. Speriată, vecina a decis să alerteze autoritățile. Când au ajuns la fața locului, polițiștii au rămas șocați. Ei l-au găsit pe bărbat căzut pe podeaua dormitorului, cu faţa în sus şi cu capul sub pat.

Polițiștii au rămas fără glas când l-au găsit pe bărbat
El părea a fi decedat de o săptămână, susține monitorulbt.ro

Trupul neînsufleţit al bărbatului, care este, potrivit vecinilor, un verişor îndepărtat de-al artistei Silvia Chifiriuc, a fost preluat de medicii legişti. Aceștia vor efectua o autopsie pentru a se stabili cauza morţii

„În cauză a fost întocmit un dosar pentru ucidere din culpă, urmând ca în funcţie de rezultatul autopsiei să se dispună măsurile corespunzătoare”, a precizat Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani.

În urmă cu şase ani, artista Silvia Chifiriuc, care edste soția fostului premier, şi-a îngropat ambii părinţi. Aceștia au murit la mică distanţă unul de altul.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *