Vedeta Și-A Dorit ”Ochi De Pisică

Bianca Drăgușanu a făcut o nouă intervenție cosmetică în urmă cu două zile, optând pentru cantopexie, cunoscută și sub numele de “ochi de pisică”, la cabinetul ei preferat din Cluj.

Vedeta, cunoscută pentru apetitul său pentru schimbări estetice, a dorit să-și transforme aspectul ochilor, iar cantopexia i s-a părut alegerea perfectă. Procedura constă în ridicarea și alungirea ochilor cu ajutorul unor fire, și se realizează în doar câteva minute.

Rezultatele intervenției sunt vizibile imediat, iar Bianca Drăgușanu s-a arătat foarte încântată de schimbare. Imaginile postate pe contul ei de Instagram demonstrează transformarea, iar vedeta pare extrem de mulțumită de rezultate.

Cu toate acestea, Bianca Drăgușanu nu se oprește aici în ceea ce privește intervențiile estetice. Ea și-a exprimat dorința de a-și schimba silicoanele cu unele mai mici, considerând că este momentul pentru o astfel de modificare. Aceasta vizează o schimbare la nivelul bustului și speră să se simtă mai confortabil și mai atrăgătoare.

Fanii vedetei sunt obișnuiți cu surprizele ei frecvente în ceea ce privește aspectul fizic, iar Bianca Drăgușanu promite că nu se va opri aici, având în plan și alte intervenții care să-i completeze transformarea.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *