Barbatul acesta are 87 de ani, a cersit toata viața, dar nu a cheltuit niciun leu. Ce a facut cu banii l-a facut celebru, povestea lui e unica in lume

Barbatul acesta are 87 de ani, a cerșit toata viața, dar nu a cheltuit niciun leu. Ce a făcut cu banii l-a facut celebru, povestea lui e unica in lume :

 

Omul din imagini este cunoscut tuturor din localitate drept Bunicul Dobri, el a trăit 87 de ani și a avut o inimă mare cât cerul. Acest bunic special călătorește zilnic 25 de kilometri din satul lui natal până în capitala Sofia, locul unde cerșește mereu.

Timp de o viață întreagă a CERȘIT adunând în jur de 50.000 de euro, dar acest om nu a folosit niciun ban pentru el!

În anul 2000 acest om minunat a lăsat moștenire bisericii toată averea lui, tocmai de aceea a și fost alungat de acasă. Dar el nu a renunțat și și-a continuat misiunea: a început să colecteze fonduri pentru restaurarea bisericilor. El este responsabil pentru renovarea a 4 biserici!

Pe lângă acest lucru bătrânul achită regulat facturile diferitelor orfelinate, la venerabila vârstă de 102 ani. Am putea spune de fapt că îi ajută pe oameni să se ajute între ei.

Bunicul Dobri încă trăiește, dacă vă întrebați cum ar trebui să arate un sfânt în ziua de astăzi, în imaginile acestea aveți răspunsul.

 

ATENTIE !! Asteptam pe toti oameni cu inima buna si cu Ganduri bune in grupul nostru >> Intra AICI <<< SI ALTURATE GRUPULUI NOSTRU CLIK AICI !

Va multumim !

 

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *