„Astazi e ziua fostei mele soții. așa ca m-am trezit devreme și am cumpărat flori și un cadou…” Uite de ce are bărbatul grija in continuare de fosta soție!

Distribuie pe

„Astazi e ziua fostei mele soții. așa ca m-am trezit devreme și am cumpărat flori și un cadou…” Uite de ce are bărbatul grija in continuare de fosta soție!

 

Un bărbat divorțat din Statele Unite a reușit să atragă simpatia a mii de oameni pe rețelele sociale, după ce a postat un mesaj emoționant despre fosta lui nevastă.

Bill Flynn este avocat și obișnuiește să posteze pe rețelele sociale lucruri despre viața ca tată divorțat. Una dintre postările sale este cu adevărat emoționantă.

„Astăzi este ziua de naștere a fostei mele soții, așa că m-am trezit de dimineață și am cumpărat flori, o felicitare și un cadou pe care copiii noștri să îl ofere mamei lor. I-am ajutat să-i facă mamei lor și micul dejun. Lumea mă întreabă de ce fac lucrurile astea pentru ea. Asta mă enervează și o să vă explic de ce.

Cresc doi viitori bărbați. Exemplu pe care îl ofer prin felul în care o tratez pe mama lor, o să le afecteze felul în care vor trata femeile din viața lor mai târziu și o să le afecteze percepția asupra relațiilor. Mai ales din cauza faptului că vin dintr-o familie destrămată. Așa că, dacă nu sunteți modele bune în materie de relații, trebuie să începeți să deveniți. Fiți un exemplu.

Creșteți bărbați buni. Creșteți femei puternice. Vă rog. Lumea are nevoie de ei, acum mai mult ca altădată. ”

 

 

În foarte scurt timp, postarea lui Bill a ajuns să aibă mai mult de 700.000 de likeuri și peste 200.000 de distribuiri, oamenii povestind la rândul lor experiențele prin care au trecut.

ATENTIE !! Asteptam pe toti oameni cu inima buna si cu Ganduri bune in grupul nostru >> Intra AICI <<< SI ALTURATE GRUPULUI NOSTRU CLIK AICI !

Va multumim pentru timpul acordat !

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *