Cătălin Moroșanu are o familie superbă, bani, carieră și faimă, dar sufletul lui ascunde o durere mare

Înainte de a intra în “Ferma”, Cătălin Moroșanu a făcut noi dezvăluiri în vlogul lui Jorge, participant si el al aceleiași emisiuni.

Întrebat cât a cîștigat cel mai mult din lupte, „Moartea din Carpați” a evitat răspunsul întrebându-l la rândul său pe Jorge cât a căștigat în urma emisiunii „Te cunosc de undeva”, astfel ambii au făcut glume pe seama răspunsurilor evazive, ajungând la concluzia că atunci când nu vrei să dai un răspuns concret, o poți face punând o altă întrebare. „Am casă, am mașină, am apartament, sunt bine, sunt bun!”, a raspuns într-un final marele luptator.

Regretul cel mai mare al lui Moroșanu este că nu a petrecut destul timp cu fetita lui în vârstă de 8 ani, că nu s-a implicat mai mult în educația ei și faptul că a fost mereu plecat pe drumuri.

În ediția Ferma de miercuri seară, telespectatorii au aflat cine va merge la duel în această seară. Cum anticipase de altfel, Jorge a fost trimis la duel chiar de către colegii lui! De ce? Claudia Pavel, fermierul șef al săptămânii, a fost pedepsită de Cristi Bozgan pentru că la proba de recompensă a furat zahărul.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *