Andrei Duban a postat o imagine prin care a jignit-o rău pe Margherita. Viorica de la Clejani a făcut o criză de nervi când a văzut

Zilele trecute, Andrei Duban a postat o imagine cu Margherita , însoţită de un mesaj care are legătură cu falsul medic italian. Fotografia a devenit imediat ţinta ironiilor în mediul virtual.

Viorica de la Clejani a reacționat dur când a aflat că fiica ei a fost jignită și a avut prima reacție în cadrul emisiunii de la Antena Stars.

„Din câte ştiu, partenera lui este mai operată decât multe şi sunt atâtea doamne şi domnişoare atât de operate şi cred că ar trebui să le explicaţi telespectatorilor şi oamenilor de rând ce înseamnă cuvântul operaţie. Pentru că să foloseşti cuvântul operaţii estetice… păi este ţara plină de buzate. Nu este una din showbiz-ul românesc să nu fie bălmăcită de acid hialuronic, cu bun simţ, să spunem aşa. Altele au obraji de la mama natură, altele îşi fac în loc de obraji, cum am mai explicat. În loc de obrăjori zici că au fese. Da uite că o să mă operez şi eu, când o să trebuiască. Îmi pare rău dacă a gândit aşa. Dacă el, om deştept, om de televiziune, om de show crede asta, păi de la un prost la ce să mă mai aştept?! Să pună mâna el să-şi facă nişte operaţii estetice pentru că arată şi el ca şi Codin Maticiuc, un fel de Purceluş de Guineea. Cam grăsuţă, că-i ca mine, eu purceluşă, el purceluş”, a spus Viorica de la Clejani pentru Antena Stars.

Replici dure între Codin Maticiuc și Viorica de la Clejani, au existat la sfârșitul anului trecut, după ce Codin s-a luat de operațiile estetice ale Margheritei, spunând că au urâțit-o. Mama artistei a luat foc și după câteva mesaje postate pe contul de socializare, interpreta a ajuns la amenințări în cadrul emisiunii de la Antena Stars.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *