Un nou TREN încărcat cu TANCURI și BLINDATE americane a trecut prin Gherla se pare că ne pregătim de un război.

Un nou convoi militar feroviar a traversat Gherla miercuri la amiază.

Trenul a trecut prin Gherla în jurul orei 13.15, pe direcția Cluj-Napoca spre Dej. Pe platforme au putut fi observate tancuri americane Abrams M1, camioane militare, humvee, blindate Bradley.

Ministerul Apărării Naționale nu a anunțat organizarea de exerciții militare comune cu forțele NATO sau americane în această perioadă, în România.

In ultimii doi ani au fost observate la Gherla numeroase transporturi asemănătoare, tot pe calea ferată, cu echipament militar, toate în aceeași direcție. O parte dintre ele au avut legătură cu exerciții militare anunțate de MApN. Ultimele convoaie de acest gen au fost observate în toamna 2017.

Tancurile care au „defilat” prin Gherla au ajuns chiar și într-un videoclip muzical, al rapperului Cabron, realizat în toamna trecută.

Se pare că ne pregătim de un nou război secret..pentru că presa din România ignoră asta sau nu ne spun adevărul… pentru a nu ne băga in spaimă … să nu fim carne de tun si să cădem la mijloc noi ca oameni obișnuiți din cauza politicenilor români care majoritatea sunt niște trădători de țară !

Bine că România cotizează la NATO cel mai mult cu 2% față de alte țări mult mai puternice pe plan extern atât si cât cel intern… păcat că Statul Român în loc să investească si să bage bani (să mărească fondul de investiții pentru apărare) noi băgăm in NATO!!!! O mare greșeală!

Mai jos aveți clipul video :

Români uniți-vă ! Sursa by ortodoxinfo.ro

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *