Andreea Bănică S-A Afișat Nemachiată, Plină De Pistrui Și Pete. Cum Arată De Fapt Artista –

Andreea Bănică, una dintre cele mai remarcate și apreciate artiste din țara noastră, se implică activ în mediul online, împărtășind mereu momente din viața sa. Cu mândrie, ea afirmă că nu a apelat niciodată la intervenții chirurgicale și se bucură de felul în care arată la vârsta ei. Cu toate acestea, recent, Andreea Bănică și-a surprins fanii când s-a prezentat fără machiaj în fața lor.

Într-o eră în care imaginile prelucrate cu Photoshop sunt la ordinea zilei și vedetele se ascund adesea în spatele filtrelor, Andreea Bănică a ieșit din tipare și a dezvăluit chipul său real. În timpul unui tutorial de machiaj pe care l-a postat, ea și-a arătat fața nemachiată, plină de pistrui și pete, surprinzându-și admiratorii. Gestul său a fost lăudat pentru sinceritate și curaj.

“Andreea Bănică a împărtășit și tutorialul de machiaj pe care l-am cerut! Vară aceasta mi-a pus bătăi de cap, iar tenul meu a rămas pătat, chiar și cu toți factorii de protecție folosiți. Nu am un ten perfect, ci plin de pistrui și pete, dar cu un machiaj bun, arată senzațional”, a explicat artista.

Când o fană a întrebat-o dacă a încercat să rezolve problemele legate de petele pigmentare, Andreea a răspuns deschis: “Dacă mă deranja atât de tare, nu m-aș fi arătat. Unele probleme pot fi rezolvate cu un peeling, dar asta este pielea mea, cu pistrui și pete. Mă iubesc așa cum sunt.”

Mesajele de susținere și apreciere din partea fanilor nu au întârziat să apară: “E minunat să te vezi așa sinceră… Ești extraordinară!!!” / “Foarte bine. Asta e realitatea, nu filtrele” / “Curajos și asumat, și frumos!”

Însă, Andreea Bănică a început să se simtă frustrată de confuzia tot mai frecventă între ea și Andreea Bălan. Deși înțelege că greșelile sunt umane, iar cele două sunt colegi în industria muzicală, artista a simțit nevoia să atragă atenția asupra acestei confuzii, postând chiar pe Instagram un articol în care era confundată cu Andreea Bălan, îndemnându-i pe autorii acestuia să fie mai atenți în viitor.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *