Această rețetă aduce o combinație echilibrată de ingrediente, de la varza murată, până la ciuperci și morcov, toate gătite cu îndemânare și iubire pentru a crea un fel de mâncare care încântă simțurile și aduce bucurie în suflete

Este o reinterpretare savuroasă a unei rețete clasice, perfectă pentru a fi savurată în compania celor dragi.

În continuare, vă vom dezvălui pașii simpli pentru a pregăti aceste sarmale delicioase, care nu doar că vă vor încânta gustul, dar vă vor încălzi și inima. Să începem această călătorie culinară plină de arome și tradiție!

Ingrediente necesare:
1 varză murată
1 morcov mare
500 g ciuperci
1 ceapa
țelină
130 g orez
1 linguriță cimbru

pătrunjel
300 ml suc de roșii
3 linguri pastă de tomate
sare
piper
2 crenguțe de cimbru
2 foi de dafin
oregano

Mod de preparare: 1. Într-o tigaie încinsă cu ulei, prăjim ceapa tăiată mărunt. Adăugăm morcovul și gătim la foc mic 1 minut. 2. Tocăm mărunt celelalte legume.

3. În tigaia cu ceapă, adăugăm țelina, ciupercile, pătrunjelul, sarea, cimbrul, orezul și pasta de tomate. Gătim la foc mic până la omogenizare. 4. Pe o frunză de varză, se așează o lingură de umplutură. Se formează sărmăluța și se așează într-o oală. Procedăm la fel până terminăm toate ingredientele. 5. Turnăm sucul de roșii, apa, condimentăm cu sare, piper, frunze de dafin și punem oala la fiert 30 de minute la foc mediu. Să le savurați cu poftă! Poftă bună!

Pentru că rețeaua de socializare ne-a cenzurat postările, sunt aproape oprite pentru ca dumneavoastră să nu le mai vedeți, vă rugăm să le dați mai departe, pentru a rezolva această situație!

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *