Ce meserie va avea Eliza Iliescu după cei trei ani de licență. Adriana Iliescu este extrem de mândra

Fiica Adrianei Iliescu este studentă la Universitatea București unde își urmează pasiunea pentru literatura și limba română. Multe persoane au ajuns acum să se întrebe ce meserie va avea Eliza Iliescu după cei trei ani de licență.

Tanara studentă își dorește ca în viitor să devină o profesoară remarcabilă, la fel ca mama sa, și să își dedice cariera învățământului românesc.

Eliza Iliescu are un parcurs academic strălucitor

Eliza Iliescu a demonstrat că este o elevă dedicată și talentată încă de la examenul de Bacalaureat, obținând rezultate remarcabile. Aceste performanțe excepționale i-au deschis ușa către prima opțiune pe care și-a dorit-o, Facultatea de Litere a Universității București.

Tânăra și-a exprimat entuziasmul și bucuria față de această oportunitate, exprimându-și, de asemenea, dorința de a deveni o studentă de succes și de a se implica activ în activitatea academică.

Eliza a dezvăluit că a luat exemplul mamei sale și a optat pentru această facultate de prestigiu în cadrul unei universități de top din București. Ea este determinată să-și urmeze pasiunea pentru limba română și engleză și să devină o profesoară dedicată și inspirațională pentru elevii viitori.

Adriana Iliescu a fost profesoară universitară de literatura română

Adriana Iliescu a fost profesoară universitară de literatura română, iar de-a lungul anilor a publicat mai multe povești pentru copii. În tinerețe, aceasta s-a căsătorit încă de la o vârstă fragedă și chiar a rămas gravidă. Din păcate, anumite problemele medicale au determinat-o să renunțe la sarcină, deoarece copilul ar fi putut avea malformații grave. Mai mult, ea a și familia ei au suferit de TBC, o boală care se trata cu greu în acea perioadă.

Însă, un lucru nu poate fi trecut cu vederea, și anume faptul că, în tinerețe, Adriana Iliescu era o femeie foarte frumoasă care atrăgea privirile celor din jur.

Din păcate pentru ea, visul ei cel mai mare, acela de a avea un copil, s-a împlinit abia la bătrânețe. Acum, fiica ei, Eliza, este un sprijin de nădejde pentru ea, care a ajuns la o vârstă înaintată. În plus, fata a moștenit nu doar inteligența, ci și trăsăturile frumoase ale mamei sale.

Ce meserie va avea Eliza Iliescu după cei trei ani de licență

Eliza Iliescu a fost acceptată la Facultatea de Litere Universității București, specializarea limba și literatura română plus limba engleză, și propunerea să devină o profesoară de succes. Chiar dacă se confruntă cu dificultăți financiare în încercarea de a-și urma pasiunea pentru limba română și engleză, Eliza poate conta pe sprijinul necondiționat al mamei sale, Adriana Iliescu.

Prin determinare și ambiție, Eliza Iliescu, această tânără talentată, promite să aibă un viitor strălucit și o meserie în domeniul învățământului românesc.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *