Gianina Din Las Fierbinți Este Însărcinată. Anca Dumitra A Postat Primele Imagini Cu Burtica De Gravidă: „Visele Devin Realitate”

Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Anca Dumitra și soțul ei sunt în culmea fericirii, pentru că în curând vor deveni pentru prima oară părinți. Actrița a anunțat, de curând, ca familia urmează să se mărească și a postat și primele imagini cu burtica de gravidă.

Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Anca Dumitra a fost mereu discretă atunci când a venit vorba de viața personală. Actrița este împreună de câțiva ani cu Manfred Spendier, cu care s-a căsătorit civil la finalul lui 2022, iar acum îl va face tătic.

Gianina din Las Fierbinți este însărcinată

Vedeta a făcut o ședință foto specială, în cadrul căreia s-a afișat cu burtica de gravidă. Anca Dumitra a postat pe Instagram imaginile, iar fanii au luat cu asalt secțiunea de comentarii și au felicitat-o pe viitoarea mămică. „Pe un tărâm magic, unde visele devin realitate”, a scris Anca Dumitra, pe Instagram.

Luna aprilie pare că are o semnificație specială pentru Gianina din Las Fierbinți și soțul ei, Manfred Spendier. Cei doi s-au căsătorit pe 18 decembrie 2022, iar pe 30 aprilie 2023, au devenit o familie și în fața lui Dumnezeu.

În toată această perioadă, partenerul ei mai mare cu 11 ani decât ea, care nu are legătură cu lumea mondenă, și-a dorit să rămână departe de tot ceea ce înseamnă showbiz.

Vă spun eu, vorba aceea din politică, merge bine totul. Suntem de ceva timp. Ceva ani, ceva timp. Eu sunt destul de discretă așa și totuși surprinzătoare. Dar nu știu ce să zic, decât enjoy the time. Nu sunt foarte confortabilă în postura de a mărturisi așa chestii personale.

În confortul casei suntem amândoi dezinhibați, nu există timiditate acolo. Însă, în societate, da, se poate poate ca el să fie un pic mai timid. Eu sunt mai vulcanică, cred. Ne asemănăm destul de mult”, declara Anca Dumitra, în cadrul unei emisiuni TV.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *