Dovezile Șocante Care Arată Că Ana-Maria Ar Fi Fost Dusă În Casa Suspectului, În Seara Dispariției. Camerele De Supraveghere Ar Fi Surprins Momentul În Care Individul Ar Fi Băgat-O În Portbagajul Mașinii, Înainte Să Fie Găsită Moartă Într-O Pădure: „Avem Ridicate Probe Video”

Autoritățile scot la iveală noi detalii din ancheta în curs cu privire la moartea Anei-Maria, tânăra de 19 ani găsită moartă într-o pădure din Republica Moldova.

Locuitorii Republicii Moldova sunt în stare de șoc după ce, în urmă cu două zile, trupul neînsuflețit al Anei-Maria, o tânără de 19 ani, însărcinată în 6 luni, a fost găsit într-o pădure. La scurt timp după ce autoritățile l-au reținut pe principalul suspect în acest caz, bărbatul în mașina căruia Ana-Maria s-a urcat în seara dispariției, ies la iveală noi amănunte din anchetă.

Reamintim faptul că Ana-Maria a dispărut în seara de 12 aprilie, atunci când s-a urcat la ocazie în mașina unui bărbat de 45 de ani.

De atunci, nimeni nu a mai știut nimic de ea. În urmă cu două zile, pe 20 aprilie, cadavrul tinerei însărcinate în 6 luni a fost găsit într-o pădure, la 21 de kilometri distanță de locuința șoferului.

Bărbatul care a luat-o pe Ana-Maria la ocazie a fost reținut de autorități, fiind suspectat că a ucis-o pe tânără. Deși șoferul neagă că ar fi comis crima, se pare, însă, că înregistrările de pe camerele de supraveghere din locuința sa l-ar contrazice.

Conform unor informații, camerele de supraveghere ar fi surprins momentul în care bărbatul adus-o pe Ana-Maria la el acasă, în seara dispariției. Ulterior, a doua zi, acesta ar fi băgat trupul neînsuflețit al Ana-Mariei în porbagajul mașinii sale, eveniment care, de asemenea, ar fi fost înregistrat de camere.

Autoritățile au confirmat faptul că au fost prelevate probe video de la casa suspectului și că acestea au fost deja supuse analizei, însă, din cauza faptului că imaginile nu sunt clare, nu există certitudinea, deocamdată, că pe înregistrări apar bărbatul de 45 de ani și Ana-Maria.

„Organul de urmărire penală prelucrează această versiune. Am confirmat că avem de la casa bănuitul ridicate probe video, pe care într-adevăr se văd asemenea evenimente. În momentul de față, nu pot cu certitudine să afirm că e vorba de fata dispărută, atât timp cât expertiza nu ne-a dat o certitudine, deoarece calitatea este foarte proastă și sunt imagini de noapte. Însă, bănuiala noastră este că anume fata dispărută și învinuitul apar în aceste imagini” , a declarat Ion Munteanu, procuror general interimar, conform protv.md.

În seara de 8 aprilie, Ana-Maria, tânăra din Orhei, Republica Moldova, și-a rugat iubitul să vină să o ia cu mașina, însă bărbatul a anunțat-o că nu poate, așa că i-a cerut unui prieten să meargă în locul

lui. Ajuns la locul unde ar fi trebuit să îl aștepte Ana-Maria, prietenul respectiv l-a anunțat pe iubitul tinerei că fata nu este acolo.

Inițial, partenerul tinerei de 19 ani a crezut că totul este o glumă, căci Ana-Maria i-a trimis mesaje chiar în acele momente, spunându-i că a urcat în mașină. De atunci, nimeni nu a mai găsit-o pe gravida de 19 ani, până în data de 20 aprilie, când trupul său neînsuflețit a fost găsit în pădurea de lângă Chițcanii Vechi din raionul Telenești. 

„La și 57 mi-a scris „bine”, la și 59 mi-a scris că m-am urcat.

Peste vreo 5 minute, mă sună prietenul mei și îmi spune: unde la oprire, că eu sunt aici și nu-i nimeni. Deodată am crezut că e o glumă”,  a spus iubitul tinerei pentru Life Moldova, citat de  newsmaker.md . 

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *