Povestea Impresionantă A Cristinei, Prima Femeie Chinezoaică Jandarm Din România, Care Are Accent De Moldoveancă: „Îmi Stabilesc Obiective Mărețe”

Cristina Tudorache este o femeie remarcabilă, fiind prima jandarmeriță chinezoaică din România, cu un accent de moldoveancă. Această tânără jandarm, în vârstă de 25 de ani, are origini asiatice deplină, dar locuiește în Galați. Drumul ei către această poziție a fost unul plin de determinare și visare.

Originea și visul de a deveni jandarm

Potrivit informațiilor de la Antena 3 CNN, Cristina Tudorache s-a născut din părinți chinezi, dar a fost adoptată la scurt timp după naștere de o familie românească. Părinții ei biologici locuiesc în China, dar la momentul nașterii ei, acum 25 de ani, se aflau în România, planificând să înceapă o afacere aici.

De la o vârstă fragedă, Cristina și-a dorit să îmbrace uniforma militară și să devină jandarmă. Visul ei s-a împlinit acum doi ani când a devenit parte a Jandarmeriei din Galați. Aspectul ei fizic, distinctiv prin originea chinezoaică, a fost o sursă de ambiție și a stabilit pentru ea obiective clare.

„Diferența mea fizică față de ceilalți nu a făcut decât să-mi întărească determinarea, să muncesc mai intens și să-mi fixez obiective mai înalte. Uniforma militară este pentru mine un simbol al vieții. În viitor, sper să particip la misiuni internaționale, demonstrând astfel loialitatea față de țara care m-a adoptat și în care mă simt acasă: România”, a spus Cristina Tudorache.

Părerea Jandarmeriei Galați despre Cristina

Reprezentanții Jandarmeriei Galați o descriu pe Cristina Tudorache ca pe o româncă cu accent moldovean, având origini asiatice deplină. Deși nu a călătorit încă în China, Cristina se simte conectată la cultura asiatică și, în special, la gastronomie. Este pasionată de bucătăria chinezească și gătește cu drag pentru familie. Cristina își propune să învețe limba chineză și să ajungă în China pentru a vorbi despre România ca despre locul unde sufletul ei s-a înrădăcinat.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *