Aurel Tămaş s-a mutat cu amanta Miss şi i-a deschis gogoşerie

Celebrul cântăreţ de muzică de petrecere Aurel Tămaş nu se mai fereşte deloc! S-a despărţit de femeia cu care a fost însurat 20 de ani şi s-a mutat cu amanta mult mai tânără. Ba, mai mult, ca să o ţină aproape, i-a deschis şi o gogoşerie în Cluj. Cu toate acestea, soţia artistului ne-a spus că încă îl iubeşte.

Contactată de Click!, Marieta Tămaş ne-a declarat: „Fiecare îşi trăieşte viaţa cum vrea pentru că suntem liberi. Domnişoara cu care e soţul meu e şi ea o domnişoară şi nu mă interesează prea mult despre ea. Nu sunt divorţată de Aurel Tămaş şi îl iubesc pentru că e soţul meu”.

La 57 de ani, Aurel Tămaş trăieşte a doua tinereţe. Celebrul cântăreţ din Ardeal nu se mai fereşte de ochii lumii. El şi-a „oficializat” relaţia cu amanta mai tânără cu 31 de ani. Fata e nimeni alta decât Eliza Ancău (26 de ani), absolventă a Facultăţii de Ştiinţe Politice din Cluj, cu mai multe titluri de miss în palmares.

Artistul a rămas în relaţii bune atât cu soţia, cât şi cu fiul

Tămaş are un fiu de 18 ani
Ce de la Click! a scris în exclusivitate anul trecut despre relaţia extraconjugală pe care Aurică, aşa cum îl alintă fanii, o are de peste patru ani cu tânăra blondă cu ochii albaştri. „Tămaş o răsfaţă cu tot ce-i pofteşte inima. A luat-o cu el în America, îi cumpără bijuterii, haine, o ajută cu tot. Ei se feresc foarte mult, nu ies împreună, însă oamenii de pe aici au aflat. Şi Marieta, soţia lui Aurel, ştia de această amantă, însă nu a vrut să tulbure apele. De ce să facă scandal, mai ales când au şi un băiat şi se pot face de ruşine aici în oraş?! Aurel şi Marieta stau împreună, însă nu mai au nici o treabă”, declara pentru Click!, o prietenă a lor.

Iată că, de atunci, lucrurile au avansat între cei doi poprumbei. Tămaş şi-a împărţit averea cu fosta nevastă Marieta, de profesie avocat în Baroul Cluj, şi s-a mutat cu tinerica. Nu ştim încă dacă are planuri de căsătorie, însă cei doi stau deja sub acelaşi acoperiş. Artistul o ia cu el peste tot, la concerte, la TV, transformând-o în propriul manager.

Eliza Ancău

Şi pentru că a devenit un obicei printre bărbaţii maturi cu iubite tinerele să le impresioneze şi altfel decât cu bijuterii şi parfumuri, iată că el i-a făcut o afacere Elizei. Aurică i-a „sponsorizat” amantei o gogoşerie care se află în centrul Clujului. „I-a deschis ceva cu gogoşi, cornuleţe şi alte chestii de patiserie, dar nu prea îi merg. Fata vine tot timpul pe acolo, se implică, însă mai are de investit. Câteodată mai vine şi Aurică pe aici, dar se feresc, nu fac exces de gesturi în public. Sunt serioşi”, a declarat, pentru Click!, o sursă din Cluj.

Contactat telefonic, Aurel Tămaş s-a ferit să dea detalii despre relaţia actuală. „Am alte treburi mai importante de făcut, nu să vorbesc despre viaţa mea personală. Ce treabă aveţi voi?!”, a spus cântăreţul, care anul trecut a negat la maximum că ar avea o iubită în afara căsniciei.

Cântăreţul originar din Cluj s-a însurat în 1991 cu Marieta, o femeie frumoasă şi deşteaptă, de profesie avocat. Împreună au făcut o avere colosală, strângând terenuri, case, autoturisme şi alte lucruri scumpe. Însă cel mai de preţ este rodul iubirii lor, Antonio, un băiat care a devenit major de ceva timp. Iată că fiul lor nu a putut să-şi salveze părinţii de la separare! Chiar dacă cei doi au luat-o pe drumuri diferite, Antonio păstrează legătura cu ambii părinţi.

Şi ei au iubite tinerele
Iată că Aurel Tămaş nu e singurul bărbat care se iubeşte cu o femeie mai tânără!

Gheorghe Turda (70 de ani) a fost într-o relaţie timp de un an cu Nicoleta Voicu (48 de ani), o cântăreaţă de muzică populară mai tânără cu 23 de ani decât el. Din păcate, povestea lor s-a încheiat fix când trebuiau să plece în vacanţă în Dubai.

Şi Gheorghe Zamfir (77 de ani) se iubeşte de mai bine de 4 ani cu Nicoleta Beca. Cei doi şi-au oficializat relaţia, şi chiar dacă e o diferenţă de 43 de ani între ei, căsnicia lor rezistă.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *