A câștigat Codruta : Pat liber pentru Liviu la PUSCARIE (Video)

Codruta, a castigat. Liviu isi face bagajul

În timpul activității mele, totdeauna am fost independentă. Am anchetat membri din diferite partide politice. Am anchetat persoane bogate, cu poziții importante. Pentru că am fost independenți am dus la bun sfârșit aceste cazuri. Independența a fost asigurată de lege.
Una dintre precondiții pentru a ancheta fraude cu fonduri europene este independența.

Laura Codruța Kovesi: Mi-am apărat independenţa prin rezultatele avute. Am respectat legislaţia. Rezultatele mele vorbesc în numele meu. Am anchetat membri din diferite partide politice. Am anchetat persoane bogate, cu poziţii importante, pentru că am fost independenţi mereu am dus la bun sfârşit aceste cazuri. Independenţa a fost asigurată de lege. Acum sunt încercări de a limita această independenţă.

Cooperarea cu ceilalţi procurori europeni, am coperat cu colegi din 14 state membre. Am fost expert pentru CE în Muntenegru, Moldova, au nevoie de experienţa noastră. În urma activităţii, am fost invitaţi pentru a acţiona în calitate de experti, am oferit câteva formări profesionale. Poate nu sunt perfectă, sunt emoţionată, e o zi importantă pentru mine şi colegii mei. Ştiu engleză, franceză, dacă e important pentru dvs pot vorbi engleză.”

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *