Horoscopul lunii martie, afla daca ești printre zodiile norocoase! Citeşte întreaga ştire: Horoscopul lunii martie despre toate zodiile !

Fie că este vorba de bani, de dragoste sau de succes în plan profesional, zodiile au partea lor de noroc! Citește horoscopul lunii martie 2019 și află dacă te numeri printre zodiile favorizate de astre sau dacă trebuie să te ferești de ghinion.

Fie că este vorba de bani, de dragoste sau de succes în plan profesional, zodiile au partea lor de noroc! Citește horoscopul lunii martie 2019 și află dacă te numeri printre zodiile favorizate de astre sau dacă trebuie să te ferești de ghinion.
Zodiile norocoase în dragoste

Taur
Nativii Tauri sunt favorizați de tranzitul lui Venus prin semnul de Foc al Berbecului. Relaţia de cuplu se va îmbunătăţi substanţial, mai ales dacă au existat opinii divergente și nu ați reușit să ajungeți la o concluzie comună. În curând, pasiunea va învinge toate problemele dintre voi.

Gemeni
Slăbiciunile şi greşelile care afectează viaţa de cuplu vor ieşi la iveală şi vor fi accentuate de Luna plină din zodia Fecioarei. În luna martie, veți găsi o rezolvare pentru toate problemele care au apărut în viața voastră și te vei bucura de câteva zile romantice, cum nu ați mai avut de multă vreme.

Scorpion
O călătorie în doi poate face minuni pentru relaţia voastră. Plecaţi departe de grijile cotidiene şi veţi regăsi armonia de altădată. Sărbătoriți Ziua Femeii într-un cadru cât mai romantic și veți descoperi că pasiunea dintre voi nu a murit niciodată, doar că este nevoie de timp să o aprindeți din nou.
Zodiile norocoase în carieră

Berbec
Cu Mercur și Venus în zodia ta toată luna martie, este imposibil să nu primești o veste bună din punct de vedere profesional. Este o perioadă excelentă să faci o schimbare, să îți cauți alt loc de muncă, în condiții mai bune. Este posibil să apară oferte serioase după 12 martie, dar concurenţa va fi mare, arată horoscopul lunii martie.

Vărsător
Începutul lunii martie poate fi o perioadă extrem de importantă din punct de vedere profesional. Mercur ajunge în zodia Berbecului și te îndeamnă să fii mai ambițioasă, să te implici în mai multe proiecte, să te afirmi sau să fii promovată. Lucrurile se schimbă în favoarea ta și trebuie să profiți de ocazie!

Pești
Jupiter se află într-o poziție favorabilă pentru cariera ta și îţi poate aduce şanse noi. Profită de orice ofertă şi încearcă să lucrezi şi într-un alt domeniu care, poate, te-a atras și în trecut, dar nu ai avut curajul să faci schimbarea. Nu este exclus ca un fost coleg să îți ofere un parteneriat atractiv.

Zodiile norocoase la bani
Rac

Sfârşitul lunii februarie și-a adus, poate, câştiguri modeste, dar situaţia se poate schimba în luna martie. Se pare că vei întâlni pe cineva dispus să investească în ideile tale şi să te plătească mai bine. Dacă ai șansa să te implici într-o activitate comercială, nu mai sta pe gânduri pentru că ești omul potrivit.

Leu
Te bucuri de o perioadă prosperă, primeşti banii la timp şi poate chiar un bonus pentru munca ta. Cert este că, în luna martie, vei avea un buget mai mare pe care îl poți folosi pentru modernizarea locuinței sau, poate, pentru o vacanţă. Planurile pe care ți le faci acum în legătură cu banii vor fi de bun augur, se arată în horoscopul lunii martie

Capricorn
Câştigi mai mult la sfârşitul lunii martie, dar cheltuieşti foarte repede banii. Fie pleci într-o călătorie şi alegi o destinaţie din străinătate, fie investeşti în obiecte de valoare. Orice ai alege, se pare că vei fi mulțumită de investițiile tale, pentru că vei avea satisfacții pe care nu le-ai mai avut de multă vreme.

Horoscopul lunii martie 2019
Zodiile mai puțin norocoase
Fecioară

Vei încheia luna februarie cu un buget destul de bun, dar, în martie, te aşteaptă cheltuieli foarte mari. Dacă ai datorii, plăteşte-le cât mai repede şi ai grijă cum foloseşti banii pe viitor! Trebuie să fii atentă și la cheltuielile pe care le face partenerul de cuplu, deoarece alegerile lui nu sunt tocmai cele mai bune.

Balanț
Partenerul de viaţă îşi face planuri care te vor lua prin surprindere. Chiar dacă nu eşti de acord cu ele, încearcă să îl susţii, pentru că el îşi pune toate speranţele în tine. Luna martie poate fi o perioadă tensionată pentru amândoi și fiecare va simți presiunea unor evenimente care vor aduce mai multe schimbări îngrijorătoare, avertizează horoscopul lunii martie.

Săgetător
Începutul lunii martie este modest din punct de vedere financiar, dar vei reuşi să te descurci. Dacă apar cheltuieli neprevăzute, este posibil să fii nevoită să faci un împrumut. Dar familia va fi alături de tine și te va sprijini financiar la momentul oportun. Cu toate acestea, nu toate problemele se rezolvă cu bani.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *